2019-10-18 21:41

FBI, RECOMPENSĂ uriașă pentru prinderea unui român

 |  21:37
FBI, RECOMPENSĂ uriașă pentru prinderea unui român

Recompensă de 10 mii de dolari oferită de FBI pentru prinderea unui român. Bărbatul este implicat într-un caz de intrare prin efracţie, sechestrare şi încercarea de a şantaja o femeie bogată din Statele Unite ale Americii.

Ștefan Alexandru Barabaș este unul dintre cei trei români care au atacat, în 2007, o femeie de 65 de ani, cu o avere de 200 de milioane de dolari, din Connecticut. Deși cazul s-a petrecut acum 5 ani, polițiștii americani au anunțat acum recompensa pentru românul din Iași.

Acesta, împreună cu un alt român, au sechestrat-o pe milionara Anne Bass, cu ajutorul majordomului ei, Emanuel Nicolescu. Împreună cu prietenii săi, acesta a legat-o pe femeie si pe partenerul ei, apoi le-au injectat o substanță așa-zis letală și i-au amenințat că vor muri în 24 de ore, dacă nu plătesc 8,5 milioane de dolari pentru un presupus antidot.

Până la urma, românii și-au abandonat planul, dar cazul lor a ajuns în justiție. Nicolescu a primit 50 de ani de închisoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-28Parerea ta...

LEVST.
28 Apr 2018

zece mii de dolari? Nu vad nimic urias in aceasta recompensa, nici macar in averea victimei, doua sute milioane, intr-o tara unde fiecare al 20-lea cetatean, este milionar( adica fiecare a patra familie-in medie), cei cu averi uriase se numesc cei care au macar UN MILIARD, insa daca tipul se afla in Ro. cu siguranta ca cineva il va da in gat pentru aceasta suma, care inca este salariul mediu al unei familii de romani, asa ca pe acest Barabas, nu cred ca il va salva norodul, ci , dimpotriva...Si tocmai Emanuel a primit 50 de ani...Sa fi luat pe umerii lui, (si)pacatele celorlalti?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray