2020-07-14 14:20

Femeia care le râde în nas ofițerilor acoperiți ai Direcției de Securitate Economică din SRI

 |  20:33
Femeia care le râde în nas ofițerilor acoperiți ai Direcției de Securitate Economică din SRI

Primul scandal legat de numele Mihaela Elena Neagu este un nume legat de ”devalizarea” Complexului Sportiv ”Olimpia”. De la acest prim scandal, Mihaela Elena Neagu a reușit să răzbată până la vârful sistemului, acolo unde încă este privită cu uimire drept un ”fenomen”.

Astfel, ea a ajuns femeia care le râde în nas ofițerilor acoperiți ai Direcției de Securitate Economică din cadrul Serviciul Român de informații, structură care se chinuie de ani de zile să o înfunde, dar care eșuează de fiecare data, după cum notează national.ro. Potrivit aceleiași surse, procurorii DNA, la rândul lor nu au reușit încă să se apropie de Mihaela Elena Neagu, mai cunoscută în sistem drept ”Miky”. Deși o au ”țintă” de atâta vreme și de mai multe ori aproape că băgaseră rechizitoriile în celebrele plicuri galbene.

Astfel că și în plină pandemie, firma unde ”Regina” a făcut un pas înapoi, de la statutul de acționar la cel de administrator a continuat să facă legea pe piața achizițiilor produselor medicale în stare de urgență. Dintr-un singur foc Best Achiziții încheind două contracte cu compania de stat Unifarm pentru furnizarea de echipamente de protecție medicală în valoare de 45 de milioane lei.

SRI-ul i-a luat deja frica

Potrivit national.ro, dacă alți jucători de pe piața contractelor cu statul se tot poate să fi fost cuprinși de îngrijorare la declarația belicoasă a lui Crin Bologa  că a deschis dosare pentru afacerile suspecte încheiate în această perioadă de Unifarm, ”Miky” chiar că nu avea de ce să dea doi bani pe amenințările procurorului șef al DNA. Știind foarte bine că, în lipsa ”suportului informativ și logistic” asigurat de SRI, DNA chiar că nu prea mai are ce face. Numai că SRI-ul i-a luat deja frica, astfel că ”mitul” intangibilității Mihaelei Elena Neagu continuă. Demn de remarcat este și faptul că unul dintre susținătorii înverșunați ai Mihaelei Elena Neagu este Corvin Nedelcu consilierul personal al ministrului Transporturilor Lucian Bode și membru în CA al Aeroporturi Bucuresti SA și la ROMATSA SA.

“Din cauza numărului lor halucinant este aproape imposibil fie și de enumerat contractele cu statul câștigate de firmele reprezentate de Mihaela Elena Neagu, cu cât toată lumea bună știe că oamenii din zona gri a serviciilor și în special a SRI-ului sunt marii favoriți ai organizării licitațiilor de către mai toate instituțiile statului român. Numai că ”Regina Miky” nu doar că nu este ”omul SRI”-ului, dar se numără și printre puținii oameni de afaceri români care au reușit să le râdă în nas celor despre care știe foarte bine că îi vor capul cu orice preț”, conchide national.ro.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz