2020-08-07 01:35

Femeie înşelată cu 30.000 de euro de un bărbat cu care coresponda pe Facebook

 |  16:00
Femeie înşelată cu 30.000 de euro de un bărbat cu care coresponda pe Facebook

O femeie din municipiul Brăila a fost înşelată cu 30.000 de euro de un bărbat cu care discuta pe Facebook şi care a pretins că este general american. Acesta este al doilea caz de acest fel înregistrat la Brăila în acest an.

Încă de anul trecut, o femeie de 51 de ani din Brăila a început să discute pe Facebook cu un bărbat care s-a prezentat drept general în armata Statelor Unite ale Americii, aflat în misiune în Irak.

În tot acest timp, individul a convins-o pe brăileancă de faptul că îşi doreşte o relaţie cu ea şi că ar fi dispus să vină la ea în Brăila. I-a cerut însă bani pentru a veni din Irak la Brăila. Astfel, femeia a fost convinsă să se împrumute la bancă şi să-i trimită banii. Suma a fost trimisă în mai multe tranşe către alte persoane care au pretins că sunt agenţi ONU.

Ulterior, după ce a virat suma de 30.000 de euro, femeia nu l-a mai putut contacta pe bărbat, moment în care şi-a dat seama că a fost înşelată.

Brăileanca s-a adresat Poliţiei care a demarat o anchetă pentru identificarea suspectului.

Acesta nu este singurul caz de acest fel înregistrat în 2019 la Brăila.

În martie, o altă femeie a fost înşelată prin metoda „generalul american”. Femeia a solicitat atunci ajutorul Poliţiei după ce a fost înşelată cu suma de 37.000 de euro de un fals general în armata americană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-06Parerea ta...

AOLEO
09 Sep 2019

S-a imprumutat 30.000 de euro. Ba da proaste !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz