2020-08-14 17:48

Feriți-vă de DPD Curier!

 |  10:30
Feriți-vă de DPD Curier!

Robert Veress

Anul acesta s-a consemnat o involuție clară a serviciilor de curierat. Peste aceasta s-a suprapus o involuție a promptitudinii departamentelor de livrări ale magazinelor online, care nu au făcut față cererii crescute. Există comenzi plasate de Black Friday sau în zilele următoare, care încă nu au fost livrate! Dincolo de asta, însă, există situații în care curierii te notifică în privința livrării într-o anume zi, tu îți faci programul astfel încât să poți prelua coletul, dar curierul nu își mai face apariția. La genul ăsta de țepe excelează DPD Curier.

O comandă plasată la eMag pe 11 decembrie a fost predată curierului trei zile mai târziu. În zilele de 19, 20 și 21 decembrie, respectiv luni, marți și miercuri, DPD curier transmite sms-uri prin care destinatarul (subsemnatul) este notificat că livrarea se va face în ziua respectivă. Trei zile la rând, de trei ori țeapă - curierul DPD nu și-a făcut apariția! Niciun telefon, sms sau email de scuze nu au fost trimise.

Joi, 22 decembrie, am sunat la DPD, dar, după mesajul „Vă mulțumim că ați sunat la DPD România. Apelul dumneavoastră va fi preluat în cel mai scurt timp posibil”, linia de comunicare se închide. Am sunat repetat, la ore diferite, cu același rezultat. De fapt, situația persistă și în prezent - puteți verifica.

Tot joi, am sunat și la emag, mi-au promis că vor solicita curierului să fiu contactat. Am scris un email către DPD, descriind situația și explicând că, dacă livrarea nu se va face în ziua respectivă, nu voi mai fi disponibil pentru a mă întâlni cu un curier DPD înainte de data de 3 ianuarie. Ce credeți? Azi, 27 decembrie, primesc un nou mesaj, cum că livrarea se face azi! Păi atunci să o livreze, zic. La anul și la mulți ani!

P.S. Google-ind puțin, am descoperit că, în urmă cu trei ani, Cabral se plângea, pe blogul său, că livrarea unui plic s-a făcut în două zile, după mai multe telefoane și o așteptare a curierului de opt ore. Se pare că, între timp, s-au mai upgradat - nu mai scapi așa ușor de mirificile lor servicii!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-27Parerea ta...

ANDREI
27 Dec 2016

Acum ti daca ai avut o experienta neplacuta nu poti generaliza..eu de ex am avut o experienta buna cu ei,am comandat un frigider de pe emag so ai facut livrarea ca la carte.. In schimb am avut prb cu fan curier ,cu toate cai acord de livrare pana la usa cu Ikea nu respecta asta si faca sint colete voluminoase ti le arunca in fata blocului si pleaca..
MIO
11 Ian 2017

Sunt neseriosi....Nu rasp und la telefoane si eu as tept comanda de la emag d e o saptamana.....
DON
24 Ian 2017

DPD SI URGENT-CARGUS sunt o adunatura de incompetenti. La telefon nu raspund sau raspund greu, cand raspund te pun sa trimiti mail, iar la mail nu raspund. Dpd e o firma mediocra cu care e mai bine sa nu ai deaface.
CALIN
15 Oct 2017

Comunicarea cu DPD in Romania este 0 respectiv la telefon vorbesti singur iar la mail-uri compui si scrii degeaba.
DAN
07 Noi 2017

Având o problema similara am dat pe google si am gasut articolul asta. Eu am primit mesaj si cand sun la nr din mesaj zice : Nr incorrect. Acum sa vad cum dau de ei
MAGUREANU
07 Noi 2017

AUZI EU AM PRIMIT MULTE COLETE DE LA URGENT CARGUS DE SI AUSEDIU FIRMEI IN COMUNA U8NDE LOCUIESC EU.ASA CA DON POSTACUL ASTA PE SITE-UL ZIARULUI PUTEREA SA DRACU DIN GURA.URGENT CARGUS E CEAMAI SERIOASA FIRMA DE CURIERAT DU ''FAN CURIER''! URGEN CARGUS CU SEDIUL IN ORAS MAGURELE JUDETUL ILFOV! EU RIDIT DE LA E COLETE CU CATE CEVA CARE COMAND PE INTERNET!
ION DIN BALON
10 Noi 2017

DPD si Urgent Cargus sunt firme de evitat :) Mereu am o tresarire cand aud de firmele astea doua si ma trec fiori reci la gandul ca daca rateaza ceva s-ar putea sa nu mai vad coletele comandate vreodata asa ca evit pe cat posibil pe cei care lucreaza cu companiile astea doua!
ANCA
17 Mar 2018

DPD firma de curierat de tot rahatul
PASCALIN VICTORIA
11 Iul 2018

Dpd doar da mesaje am renunțat la ocomanda , fără contacteze telefonic , sesizările pe mail nu exista
ELENA CALIN
20 Noi 2018

Eu ma confrunt cu pierderea coletului de DpD ,trimit la meiluri si habar nu am daca fac bine?Stie cineva vreo filiela sa imi pot recupera coletul?
N.RADU
05 Dec 2018

Servicii de livrare execrabile, incompetenta, comunicare cu clientul aproape inexistenta, lipsa elementara de respect pentru clienti, minciuna cu "...ati fost cautat pentru livrarea expedierii..." este generalizata la aceasta firma de curierat, intr-un cuvant, DPD Romania. De evitat pe cat posibil aceasta firma.
LUCRETIA TG-JIU
17 Dec 2018

as desfiinta-o, servicii mizerabile
PLUGAREANU VICTOR
29 Dec 2018

Si eu am avut probleme cu DPD Botosani. Distributia a fost preluata anul acesta, de un politist din Vladeni . Pe el cautati-l si multumitii s-au injurati-l, (dupa caz).Stiu pe cineva la botosani care era pregatit sa preiadistributia . Avea echipa de lucru , flota de transport spatii pentru desfasurarea activitatii, plus 50 de mii de euro pentru investitii . Persoana care raspunde de botosani , l-a ales pe politist .Cat de prost sa fii s-au cata spaga ai primit tu, (mai director zonal) cand l-ai propus conducerii dpd ca el sa preia distributia cu doua rable de masini.
MIRCEA
17 Ian 2019

Eu am la ei o comandă.. azi a fost a treia zi de când tot "încearcă" să o livreze... acum două zile m-au găsit la serviciu... le-am zis să revină dupamiază... i-am sunat când am ajuns acasă... erau la mai puțin de 1km distanță, dar nu au catadicsit să vină... le-am zis să revină a doua zi în cursul dimineții... la prânz i-am sunat tot eu, erau tot în apropiere, dar nu aveau drum spre mine... deşi m-ar fi aşteptat dacă mergeam eu prin cartier după ei... Azi în sfârşit au venit... cu un colet din două... şi culmea, sperau să accept livrarea şi să achit integral rambursul! Măcar au avut bunul simț să mă sune alaltăieri... aşa am reuşit să aflu numărul curierului...
RADU
02 Feb 2019

* livrare anunțată pentru 01 Februarie 2019 * primesc în cursul zilei de 29 Ianuarie 2019 SMS ca livrarea se face ASTAZI în timpul programului, de la 9-17; eu eram la serviciu, la 40 km de domiciliu; * am convenit pentru a doua zi la ora 16 ca sa fiu in programul curierului (mă invoiesc de la serviciu special pentru această livrare); * primesc SMS de livrare si sun la curier; * primesc raspuns ca SEFUL nu-i lasa după ora 16!!!! * primesc mesajul uzual "destinatarul nu a fost acasa - comanda anulata" Vedeți cât de multe am primit de la acest curier? ...si eu așteptam un singur lucru! Restul rămâne la inspirația dvs. vis-a-vis de acest curier de "renume international"!
FAZECAS ANITA
06 Iun 2019

Doresc si eu sa adaug comentarii proaste la tema asta sunt neseriosi si din data de 30 mai si eu imi astept coletu care se afla in depozit si nu iese la livrare nici daca vine uraganul din lume... Trist kn ziua de astazi ca se bate asa joc de oameni
LIVIU
13 Iun 2019

Astăzi,curierul mi-a trimis mesaj ca m-a cautat,eu fiind în priza de dimineață.Bravo DPD, va mai astept.cu minciuni.
FLORIAN
25 Iun 2019

Niște păduchioși mincinoși și cu tupeu obraznic....îți spun că să fii acasă în intervalul orar 10-17 și abia la ora 10:30 sună jegul,am răspuns și culmea era pe muzică...am așteptat cam 3 min..când am văzut că nu răspunde,am închis telefonul.
ALEXANDRA POP
01 Iul 2019

Si eu am comandat și tot curierul DPD mi-a dat mesaj că vine in 28 iunie și nu a mai venit iar azi in 1 iulie am vb cu curierul și a zis că azi ajunge și nu o ajuns incerc sa din la ei și nimic niște oameni ne serioși și nesimțit !!!!
AMALIA
05 Iul 2019

Sunt cei mai neserioși dintre toate firmele de curierat.Nu recomand.
COSTI DUTU
31 Iul 2019

Cea mai proasta firma de curierat . Niste hoti. Nu vin cu pachetele la timp. Mai mult umbla si in ele. Nu recomand nimanui DPD
ANTONIA GOGONEA
09 Aug 2019

Cea mai proasta firma de curierat posibila! Nu isi respecta timpul de livrare si vor sa te duci tu dupa ei sa ridici coletul
BRADEAN COSMIN
09 Aug 2019

Antonia gogonea ai dreptate, nu ma suna nu ma cauta acasa doar imi trimit mesaj ca am fost cautat azi acasa si coletul il pot lua de la sediu in 7 zile, cei mai neseriosi si pe deasupra nici nu rasp la tel
VIOREL
30 Sep 2019

Foarte mincinosi,chiar si doamna de la call center. Mi-a spus ca se livreaza in data de 27.09.2019. Cu mesaj de cunfirmare, cu nr de comanda. Bun. Astazi este 30.09. .ora 18. si tot nu au venit. Pacat de Emag. Cu asa firma de curierat pierd clienti la greu. Ar trebui sa nu le mai platesc taxa de curierat celor de la DPD.
BECHEANU CRISTINA
11 Oct 2019

Niste mincinosi nenorociti
EMIL GEAMANU-TG-JIU
15 Oct 2019

am de primit un colet tot pe DPD,de unde s-a trimes mesaj ca se livreaza azi 15 /10 intre 9 si 17.Stau acasa de geaba ,ptrc ca nu a venit --NIMENI--Akm sa ma caute cand am timp pentru ca eu nu glumesc cu timpu meu;Coletu consta in 4 cauciucuri,dar nu e urgent asa ca sa ma caute.Ei pierd[firma care lucreaz cu ei]nu face bine
GHEORGHE
30 Oct 2019

Nu sunt DPD-istii numai neseriosi ,dar sunt si nesimtiti,mint cu nerusinare,nu am primit un pachet venit dintr-un judet vecin nici in trei saptamani de la trimitere,dar am primit sms de mai multe ori ca voi primii in accea zi.Sa va fie magar.De Pe Drumuri v-ati aciuat acolo.
GHEORGHE
30 Oct 2019

Am uitat sa precizez ca ma refer la DPD Craiova.E prosti rau.
GEORGE
04 Noi 2019

Incompetenti si de kkt sunt serviciile lor
SAMOILOIU VENIAMIN
21 Noi 2019

Aștept un colet de nou zile și nu am primit nicio informație. Am sunat la tel și au răspuns după 20 de min,dar situația este tot ne rezolvată. O firma neserioasa.
GABRIELA
25 Noi 2019

Neseriosi ,un plic sa faca o saptamana, si era vorba de niste acte care aveau termen.Si distanta 100km.Mai bine pui la posta.Sau macar sa informeze clientul ca ajunge tarziu coletul.Firma de kko
MARIA
25 Noi 2019

Este cea mai neserioasa firma de curierat. Raspunde o domnișoară care nu știe absolut nimic, este total paralela cu viata. Tot ce puteți auzi de la ea "nu știu ce sa va spun, nu știu când se livrează coletul dumneavoastră, nu știu... nu știu", apoi îți închide telefonulul în nas fără nici o lămurire. De evitat aceasta firma de curierat. Cei mai neserioși.
MARIA
25 Noi 2019

Am uitat sa specific DPD București. Colet ajuns de o săptămână în București, iar domnișoară care răspunde la telefon nu știe absolut nimic. De evitat total aceasta firma de curierat! Firma de kk!
NICOLETA
13 Dec 2019

DPD Bucuresti este o firma foarte neserioasa, angajatii de proasta calitate si slab pregatiti.De evitat.
TEO
17 Dec 2019

EVITATI!! Este cea mai jenantă firma din domeniu. Neserioși!
ANDREI
19 Dec 2019

Se pare că oricâte reclamații și neplăceri sânt exprimate prin aceste mesaje, nu se rezolvă nimic. Noi ca și clienți suntem tratați cu nesimțire și dezinteres.
BOMBONICA
25 Dec 2019

Am plasat comanda la Emag, trebuiau să ajungă la mine 2 colete. Livrarea s-a făcut parțial pe 18 dec 2019 ..... un singur colet. Nu am stiut ca , comanda este compusa din doua colete. La o săptămână după, pe 24 dec, am fost contactată de către un lucrător DPD si întrebată dacă am primit două colete. Eu am spus DA ( primisem in acea perioada 2 colete: unul prin DPD si al doilea distribuit prin Prioripost, fiind forma de alta comanda nu ce de la Emag, nu mi-am dat seama pe moment ). Persoana care m-a contactat telefonic nu mi-a spus ca mai am un colet la ei ci ca a uitat colegul sa scanez coletul. Am făcut un cadou frumos curierului acum că tot a venit Crăciunul. Abia aștept ziua de 27 sa-i pot conracta si sa vad ce raspuns voi primi, sper totusi ca se vz rezolva situația. Dacă nu ne gandim ca avem si institutii care ne pot ajuta cum ar fi OPC-ul!!!!!
GHEORGHE
30 Dec 2019

DPD este o firma neserioasa,angajații(curierii)foarte aroganti.Astazi 30.12.2019.trebuia să-mi livreze un colet,am fost sunat de curier că este la mine acasă,i am spus că sunt la serviciu și nu este nimeni acasă.Mi a răspuns că pe el nu l interesează.El mergea în localitatea vecina și trebuia să treacă prin oraș ,în acest fel puteam sa ridic coletul,dar a ales o rută ocolitoare tocmai pentru a numi putea livra coletul.Rusine !Existați datorita clienților,dar vă bateți joc de ei.RUSINE.
CARMEN AXINTE
14 Ian 2020

Din data de 17 12 2019 am trimis 2 colete nici acum nu au ajuns nu răspund la telefon.un colet mi l arată în germania unul la cardiff dar la destinatie nu a ajuns niciunul di n două.rusine să vă fie o firmă de căcat dpd.
MIHAI SORIN
15 Ian 2020

Am citit primele comentarii si am ramas socat. As introduce obligatoriu cele 8-10 clase de invatamant si pentru cei care vor sa mearga pe strada. Prostia e mare. Voiam sa las un coment despre DPD, dar am lesinat cand am citit alte comentarii :))
DPD CRAIOVA
16 Ian 2020

Curierul de la DPD Craiova este de o nesimtire crasa, ma suna cu noaptea in cap sa imi spuna ca e in zona si il astept 4 ore .Il sun, telefonul nu suna...Abia dupa 4 apeluri esuate raspunde si imi zice ca doar a sunat sa verifice daca sunt acasa (wtf?))) si ca nu mi-a spus el ca vine si ca el are treaba ca e la servici, nu vine el cand vreau eu..pai stai un pic, nu tu ma suni si spui ca urmeaza sa ajungi??Si nu asta e treaba ta, serviciul tau??de parca ar fi fost manager undeva si eu l-as fi luat de la serviciul sau ca sa il pun sa faca pe curierul..SI EU TREBUIA SA PLEC LA SERVICI SI NU IL MAI PUTEAM ASTEPTA...il durea in paispe.. CIREASA DE PE TORT 'sa ma sunati peste o jumatate de ora, sa vad intre timp daca ajung prin zona, daca nu..."".TOT EU SA IL SUN..DE CE??CARE ESTE OBLIGATIA MEA??SI INTRE TIMP MANELELE SUNAU LA MAXIM PE FUNDAL..Asta e nivelul..Problema este ca asta te face sa nu mai dai comanda la magazinul online care colaboreaza exclusiv cu aceasta firma de doi lei, firma de curierat nu are nimic de pierdut , ci doar cei care colaboreaza cu ea , asta daca nu inceteaza contractul.
...
23 Ian 2020

la ce adresa trebuia sa primiti coletul la craiova?
HALEP
07 Feb 2020

Subscriu ! Primesc mesaj ca ASTAZI voi primi nenorocitul de colet, imi rezerv ziua sa NU plec de acasa (cu toate ca aveam treaba in alt oras) Si surpriza, curierul NU ajunge ! La telefon, imi zice ca au program pana la ora 17 !!! Nu ma intereseaza de programul lor, eu trebuia sa primesc, coletul ! RUSINE , magarilor !!!
LORE
11 Feb 2020

O firma de tot rahatul! Astept un colet de doua sapt.Cred ca vine la anu'...
WORMWOOD
01 Apr 2020

Subscriu la comentarii, o firma neserioasa, pot da un telefon măcar când te caută nu sms ca ai fost căutat. Poate în momentul acela erai pe budă sau ai iesit la cumpărături. Foarte urat
ROLAND
09 Apr 2020

Sunt atât de prosti încât s-a blocat mașina lor ffffffffffffffffffffffffff mică și după ce ca au scos-o greu și-au mai uitat și lucrurile,sa mor dacă le mai dau.
IRINA
16 Apr 2020

Cea mai neserioasa firma. Marți am plasat câteva comenzi online. Una dintre firme avea contract cu DPD. Toate celelalte colete au fost livrate a doua zi. DPD mi-a trimis mesaj ca vor face livrarea în 5 zile lucrătoare. S-au făcut sesizatii de urgentarea a livrării de către firma care a plasat coletul. Niciun răspuns evident. Nu răspunde nimeni la niciun un număr de telefon sau email. DPD sunt niște gunoaie. Am făcut reclamații peste tot inclusiv la ANCP
ALINA
17 Apr 2020

Cea mai neserioasa firma. Am comandat o mobila de dormitor și una de living. În data de 14.apr. am primit mesaj cum ca în 15 04 se va livra coletul. Nici vorba de asa ceva, ba coletul e în București, ba e în Sibiu. Va dați seama că am scos mobila cea veche după primirea mesajului și de 3 zile stau cu dormitorul gol și hainele pe jos. Sa le fie rușine. Măcar atunci sa nu trimită mesaj.
STEFAN
17 Apr 2020

Plasez o comanda la emag pe 13 04 2020 dupa care primesc confirmare ca pe data de 16 04 2020 vine coletul prin DPDsun pe 16 la dpd cam in 4 randuri 2 ore adunat nimeni nu raspunde.sun la emag imi spune ca da se rezolva si ma anunta.nimic primesc un sms de laDPD ca pe 22 04 2020 primesc coletul .am mai avut o asemenea experienta cu DPD din Bucuresti pana in Ploiesti a facut o saptamana dar din Cluj pana in Ploiesti? 3zile?
BOGDAN
24 Apr 2020

Terminati cu mancatul de kkt. E dupa inima omului cred. Am avut comanda in decembrie la niste lustre din Cehia si fix in 4 zile au fost la usa mea in conditii de decembrie luna cadourilor. Acum in aprilie 2020 pe data de 22 aprilie coletul cu comanda era in Ungaria si pe 24 azi mi s a livrat venind de la Budapesta. In conditiile in care de la Fan Courier am primit in 2 zile un colet care era de la 7 km distanță de locuinta mea. Oamenii pentru mine au fost ok in livrari. Au site si tracking AWB corect operate si in timp. Nu am nici o legatura cu nici o firma de curierat.
ANDREEA
24 Apr 2020

Inseamna ca am un suflet urat Bogdan. Coletu meu e la ei in depozit din datat de 16.04. Am sunt marti, miercuri si azi. Nu m-a deranjat sa astept la telefon, nu m-a deranjat ca nu ajunge miercuri, nici joi. M-a deranjat foarte tare neprofesionalusmu celor de la customer service. Ei sanatosi sa fim ca poate ajunge si coletu meu.
GABI
01 Mai 2020

De ce nu răspundeți la telefon azi vineri aveți zi de lucru sunteți niște nesimțiți
IULIAN
03 Mai 2020

Daca solicitați livrarea la adresa,acasă sau serviciu și voi nu sunteți acolo,de ce este curierul de blamat?Sunt sigur că acesta are un traseu bine determinat și nu poate alerga după voi prin oraș.Ba mai mult,de fiecare dată când primesc mesaje de la DPD că am un colet ,exista și un număr de telefon al curierului...și ce să vezi,iau legătura cu el si mă duc după el(pentru că mie îmi este de folos coletul).
VLAD
08 Mai 2020

Am patit exact ce a patit Robert Veress
DRAGOS
12 Mai 2020

Nesimtiti, mincinosi, neprofesionisti! Ma mir cum rezista compania pe piata! Sper sa falimenteze cat mai curand!
CORNEL
20 Mai 2020

Evitati pe cat posibil aceasta firma. Cu greu vei gasi nesimtiti mai mari ca ei. Trimit mesaj ca-ti vor livra, astepti si oierzi toata ziua iar seara apare ca au trimis coletul IAR in depozit.
NADEA
05 Iun 2020

Sa stiti ca la dpd lucreaza oameni si de ei depinde nu de patroni ..
FLORIN
01 Iul 2020

Sincer, comanda a fost predata curierului, am primit mail de la vânzător, in ziua următoare am primit coletul la ușă. Din București și eu și vânzătorul.
GEORGE
02 Iul 2020

DPD , expediat luni 8 colete / 120 kg acelasi AVB - vineri, nelivrat nici un colet , un colet pierdut -a ajuns se pare la Sibiu saracu... telefoane si nervi cu serviciul clienti dar fara efect.
MANEA CAPITANEANU
16 Iul 2020

Dpd. O firma de tot rîsul si complect neserioasa ,nu merita savte incurci cu ei. Nu prezinta seriozitate si nici corectitudine. Nu le fac pilea 2 bani. De aceia nu recomand a se efectua transport de curuerat cu aceasta firma de rahat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz