2020-03-29 04:09

Fetiță de doi ani, moartă după ce a căzut de la etajul patru

 |  21:46
Fetiță de doi ani, moartă după ce a căzut de la etajul patru

Tragedia s-a petrecut duminică, în jurul prânzului, într-un bloc din Zalău.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Porolissum Sălaj - citați de realitateadesalaj.ro, echipajul SMURD de  terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului de pompieri Zalău a intervenit pentru a prelua un copil în vârstă de doi ani care a căzut de la etajul patru al unui imobil.

La dispeceratul ISU-ambulanţă s-a primit un apel prin 112, care o femeie anunţa faptul că fetiţa ei a căzut de la etajul patru al unui imobil situat pe strada Porolissum din Zalău.

Imediat la faţa locului s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului de pompieri Zalău, care a preluat şi asistat copila, care era conştientă, şi a transportat-o la Unitatea de Primire Urgenţe SMURD Zalău.

Din nefericire, la câteva ore după ce a ajuns la UPU, fetița a decedat.

Presa locală mai notează că diin primele informații, se pare că totul a avut loc într-un moment de neatenţie al mamei, iar fetiţa ar fi căzut pe geam

Potrivit martorilor, mama era singură acasă cu copilul şi făcea de mâncare, iar fetiţa s-a urcat pe geam de unde a şi căzut. Acum Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare corporală și ucidere din culpă, iar procurorii vor decide dacă femeia va fi sau nu trasă la răspundere pentru cele întâmplate.

foto:sportulsalajean.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine