2020-07-09 06:03

Firea a găsit VINOVAȚII pentru avaria din sectoarele 2 și 3: ”A fost un SABOTAJ industrial!”

 |  19:19
Firea a găsit VINOVAȚII pentru avaria din sectoarele 2 și 3: ”A fost un SABOTAJ industrial!”

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat luni că îşi menţine opinia conform căreia avaria la reţeaua primară ce alimentează sectoarele 2 şi 3 a fost "un sabotaj industrial".

"Ne menţinem opinia că a fost un sabotaj industrial prin care au fost pedepsiţi cetăţenii, doar pentru a fi un atac politic la adresa primarului general. Am fost avertizată cu câtva timp în urmă că se va întâmpla aşa ceva. (...) A fost provocată o avarie majoră, cea mai complexă din ultimii ani", a declarat primarul general, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Municipalităţii.

Ea a menţionat că avaria a fost soluţionată şi că în această noapte cetăţenii care au fost afectaţi vor avea apă caldă şi căldură.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat sâmbătă că va depune plângere penală pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare, după ce Termoenergetica a informat că, în urma unor manevre efectuate de CET Sud, aparţinând ELCEN, s-a produs o avarie la reţeaua primară ce alimentează sectoarele 2 şi 3.

Reprezentanţii ELCEN au replicat că Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) încearcă să arunce vina pe producătorul de energie pentru avariile din curtea proprie. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-10Parerea ta...

SARMA BOBINATA
10 Feb 2020

in cur inca nu si-a revenit dupa operatia anala?se crede sabotata,sa dea jos sabotii din picoare si sa mearga in sandale
CIUCU
10 Feb 2020

Mitomanca incompetenta
BEBICA
11 Feb 2020

TZOAPA DE BACAU SA VOPSIT BLONDA , CA O EXPLICATIE DE CE E ASA PROASTA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz