2020-08-04 15:25

Firea anunță că vor fi AGITATORI la mitinguri

 |  18:33
Firea anunță că vor fi AGITATORI la mitinguri

Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, a anunțat că are informații conform cărora la cele două mitinguri ce au loc duminică seara în capitală, unul la Palatul Cotroceni și altul în Piața Victoriei, sunt ”infiltrate persoane care apartin anumitor organizatii care doresc deturnarea manifestatiilor de la scopul initial”.

"Conform prevederilor legale, primarul general are atributii si in ceea ce priveste siguranta cetateanului. Motiv pentru care am dispus convocarea de urgenta a ATOP - Autoritatea Teritoriala pentru Ordine Publica, in aceasta seara, avand informatii potrivit carora in cadrul mitingurilor neautorizate din Capitala, unul anuntat in mass-media de mai bine de 24 de ore ca fiind cel mai mare protest din perioada post-decembrista iar celalalt aparut spontan in ultimele ore, ar fi infiltrate persoane care apartin anumitor organizatii care doresc deturnarea manifestatiilor de la scopul initial.

Au aparut deja incidente, care se pot amplifica, in aceasta seara. Am dispus alertarea, pentru astfel de situatii, a ambulantelor, structurilor ISU, a efectivelor Politiei Locale.

Fac apel la institutiile abilitate ale statului cu atributii in siguranta nationala sa tina cont de acest semnal de alarma pe care il trag, avand in vedere ca pe teritoriul Capitalei sunt principalele institutii ale statului, ambasade, consulate, aproape 3 milioane de locuitori, studenti, turisti.

Ca primar general si roman sper ca finalul acestor manifestatii sa duca la intarirea increderii cetatenilor in institutiile democratice ale statului, sa pastram integritarea teritoriala si pacea in tara, intr-o perioada in care conflictele fac victime printre cetateni nevinovati atat in regiune, cat si in alte zone ale lumii".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-05Parerea ta...

HAZNAUA URBEI
05 Feb 2017

DUTE IN PIATA SA TE UMPLE DE SCUIPAT TOTI CETATENI CINSTITI . ESTI O HOATA DE MOLDOVEANCA PARVENITA IN VOLUNTARI MAFIOT . LA PRIMARIE NUMENI NU REZOLVA DOSARE SI AMINA DE ANI DE ZILE . NU PRIMESTI IN AUDIENTA NICIODATA . ESTI O LASA A MAFIEI RSD .
ION
06 Feb 2017

Incapabila, incompetenta, mincinoasa doamna Gabi a ajuns la concluzia ca nu ii sta bine sa fie decenta si cu bun simt. Si a recidivat spunând ineptii si minciuni. Ca nu cumva sa rămână cineva care sa nu vadă cat de limitată in gândire este si cat de mincinoasa. Va amintiți cum mintea ca nu sunt cozi la sectiile de votare din străinătate? Si ca sunt doar câțiva care formează cozi pentru ca au primit bani? Nu pot sa uit stupiditatea discursului si privirea îndoctrinata si lipsită de orice sclipire. Exact ca acum. Sper sa nu mai conducă acest oraș, sa o uitam ca pe un vis urat si tâmpit.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz