2019-12-05 16:43

Firea blochează activitatea Poliţiei Locale

 |  21:01
Firea blochează activitatea Poliţiei Locale

P24

Din 23 septembrie, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti mai are un şef. Ştefan Vasîi, a fost mutat de la conducerea Corpului de Control al primarului general, într-o funcţie de execuţie la Poliţia Locală. Astfel, instituţia a avea o conducere bicefală. În acest moment, este haos printre poliţişti, pentru că nu se ştie cine dă ordine. Ion Ţincu, director încă nedemis, sau Ştefan Vasîi? Instalarea lui Vasîi, fost “băiat de casă a lui Pandele”, este plină de ilegalităţi, pentru că încalcă Legea funcţionarului public.

Luni, 26 septembrie a.c., personalul din Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti a aflat oficial că mai are un şef. Ştefan Vasîi, cunoscut ca “băiat de casă” al primarului de Voluntari, Florentin Pandele, a ocupat timp de aproape trei luni, funcţia de şef al Corpului de Control al primarului general, Gabriela Firea. Cu câteva săptămâni înainte, Vasîi îi tot ameninţa pe angajaţii Poliţiei Locale că va veni în control, dar “uita” să mai vină. Acum sunt clare motivele pentru care nu venea în control. El îşi perfecta următoarea poziţie de şef. Numirea lui nu miră pe nimeni, pentru că a devenit un obicei ca fiecare primar general să îşi bage omul de încredere în Poliţia Locală.

Ilegalităţile instalării

Informaţii despre Ştefan Vasîi nu se pot obţine decât din articolele de presă, deoarece la Serviciul Resurse Umane din cadrul Poliţiei Locale nu există depus niciun CV profesional. Nimeni nu ştie ce şcoli a absolvit, ce diplome are, ce expertiză profesională are. Potrivit Legii funcţionarului public, fără un dosar profesional, nimeni nu poate fi angajat în Poliţia Locală, acesta fiind obligatoriu. Dosarul profesional trebuie să conţină copii ale diplomei de bacalaureat, al ultimei şcoli absolvite, inclusiv ale cursurilor de perfecţionare la care a participat persoana angajată. Din toate acestea, Ştefan Vasîi nu a depus nimic. Problema este că, pe baza acestui dosar, i se calculează şi gradul de încadrare şi de salarizare. Deocamdată, el a fost angajat la clasa 59 de salarizare, adică în jur de 3.700 de lei. În zilele următoare, lui Vasîi i se vor delega atribuţiile, iar salariul său va ajunge la 6.500 de lei. O altă ilegalitate este faptul că nu a dat examen pentru ocuparea funcţiei, aşa cum prevede legea. Surse din Poliţie Locală ne-au dat reţeta prin care se ocupă funcţii de conducere fără examen. Omul este angajat iniţial pe un post de execuţie, cum este şi cazul lui Vasîi, post pe care îl va ocupa timp de 6 luni. După acest termen, el este făcut director fără concurs, tot pentru 6 luni, după care revine la poziţia de adjunct şi tot aşa până la terminarea mandatului primarului general. Reţeta se mai aplică şi altor directori din Primăria Capitalei care trebuie ţinuţi sub presiune, să asculte şi să execute ordinele primite.

Decizia de numire

De ce a fost numit într-o zi de joi şi nu de luni, este o întrebare firească, dar pentru “protejaţi” are o altă însemnătate. Pe timpul weekend-ului, oamenii îşi mai uită frustrările, iar spiritele se mai calmează. Sursele PUTEREA spun că Vasîi a fost numit pe funcţia deţinută în prezent de Ilie Unga, “trimis în concediu medical” în acest moment. El s-a prezentat la locul de muncă plin de aroganţă, spun sursele noastre, afirmând că până nu ajunge şef nu va veni la serviciu. Se pare că doar relaţiile îl fac pe Vasîi să fie arogant, pentru că pensia o mănâncă de pe urma serviciului la Poliţia Română, unde a a fost un simplu comandant până la pensionare. Pe la Primăria Capitalei a trecut şi soţia sa, în perioada de început a mandatului lui Sorin Oprescu.

Cum s-a clădit relaţia cu Pandele

În anul 2008, localitatea Voluntari era deja considerată moşia lui Florentin Pandele. Afacerile cu terenuri erau la discreţia sa, pentru că nimeni nu-l controla. În acei ani, Pandele era ales primar de 92% din cetăţeni, iar PSD avea 17 consilieri locali dintr-un total de 19 aleşi locali. Pentru cele două locuri de consilieri locali se “băteau” vărul lui Pandele şi reprezentantul Partidei Romilor. Singura opoziţie din administraţia locală din Voluntari ar fi trebuit să o facă Ştefan Vasîi, candidat PD-L la vremea aceea. Desigur, dacă ar fi fost funcţionar public cu acte în regulă nu ar fi putut fi numit candidat la postul de primar. Fost miliţian, el a fost numit aproape imediat după alegerile locale din 2008 şef al Poliţiei Comunitare, fiind considerat mâna dreaptă a primarului Pandele. La acel moment, el, soţia sa şi fiul său lucrau la primărie, în directa subordine a lui Florentin Pandele. Este lesne de înţeles “cât de greu” i-a venit lui Vasîi să-i facă opoziţie lui Pandele. Acesta era cunoscut drept o “slugă ascultătoare” a primarului din Voluntari.

Relaţii de familie

Toţi oamenii din localitate ştiu că Vasîi a fost pe rând şef al Poliţiei Locale, director la societatea de apă şi canal, director la Green City, o societate a primăriei care se ocupa platerea panseluţelor şi din nou, până la alegeri, şeful poliţiştilor locali. În final, a fost transferat de Gabriela Firea la Capitală. Ştefan Vasîi locuieşte cu familia chiar pe malul Lacului Fundeni, unde are o casă. El are doi copii, un băiat şi o fată, fiul său fiind căsătorit cu cu fata lui Tică sau Gică Gheară, fratele lui Nicu Gheară. Acesta are o casă tot pe malul Lacului Fundeni, cu un teren de forbal în curte.

 

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-29Parerea ta...

ROBERT A
28 Sep 2016

Uaaauuuuu !!! Aici scrie că acest Văsîi, "are doi copii, un băiat şi o fată, fiul său fiind căsăto-rit cu cu fata lui Tică sau Gică Ghea-ră, fratele lui Nicu Gheară". Deci el este rudă cu Nicu Gheară. Așa ceva ... fantastic !!! Nu pot să cred. Doamne ce MAFIE. Oare cine o să ne scape de mafia asta ? Ce fac instituțiile statului ? Unde sunt în astfel de cazuri ? Cum ajung ăștia pe funcții ? Extraordinar .
ALINA POPESCU
28 Sep 2016

Legăturile dintre anumiți polițiști și lumea interlopă nu fac altceva decât să arunce o pată neagră asupra tuturor. Rușine PSD, chiar nu aveți alți oameni ?
ALEXANDRA MARINESCU
28 Sep 2016

PSD-ul este o MAFIE bine organizată care așa face mereu își instalează lacheii peste tot. Este revoltător. Singura șansă a noastră a rămas tot DNA-ul, ei sunt singurii care mai pot salva țara asta.
MARIUS B.
28 Sep 2016

Rușine PSD!!!!!!Sunt total dezamăgit de ce faceți în București. V am votat degeaba.
MARCEL
28 Sep 2016

Nicu Gheară pune șef la poliția locală
ADINA
28 Sep 2016

Am trăit să o văd și pe asta cum un interlop își pune șef la poliție. În ce țară trăim. Doamne ferește.
DANIEL COMăNESCU
28 Sep 2016

Interlopii ăștia au mare nevoie de oamenii lor în astfel de poziții, pentru că poliția locală este cea care are atribuții de control în toate localurile și cluburile din București și nu numai, inclusiv construcțiile ilegale tot la ei sunt. Rușine PSD că promovați astfel de oameni.
O SURSA
28 Sep 2016

Daniel, ai dreptate ca interlopii și ar dori oamenii lor în astfel de poziții, dar în acest caz cetățeanul Vasīi nu este decât un simplu polițist local pe o simpla funcție de execuție. Vom vedea dacă va fi pus director.Pana atunci nu pot sa dau dreptate acestui articol.
RADU ISTRATE
28 Sep 2016

Încă odata se dovedește PSD=MAFIE !
VALI DIN TIMIșOARA
28 Sep 2016

A început pandelizarea Bucureștilor ... așa vă trebuie, voi i-ați votat, voi să vă spălați pe cap cu ei, că de spălat cu apă caldă o să mai vedem, ...după ce o să rămâneti fără apa calda la robinet la ce este acum la RADET București
SILVIU G
28 Sep 2016

Rușine PSD !!! Să vă ia DNA-ul pe toți.
CORINA P
28 Sep 2016

PSD = MAFIE
UN CETATEAN
28 Sep 2016

Stau si ma întreb, ce face consiliul general din București, sau au bătut palma cu doamna Pandele ? Nu am văzut nicio reacție a PMP, PNL sau USB de care sunt tare dezamăgit. Pe USB i am votat sa ne apre iar ei ce fac ? tac și înghit tot ce le servește PSD-ul. De PMP m-am lămurit au bătut palma cu Firea de aceea și-a retras plângerea împotriva lui Basescu, iar PNL ul este ca inexistent nu mai au lideri. ALDE= PSD si uite așa se duce totul pe apa Dâmboviței.
DAN
28 Sep 2016

Toți sunt la fel, niște mafioți sa le fie rușine. Parca suntem blestemați
ALIN
29 Sep 2016

Foarte interesant acest articol. Chiar sunt curios dacă se va întâmpla așa. Ce mi se pare totuși curios este următorul fapt: de ce să renunți la șefia corpului de control pentru o funcție mai mică ... de ce oare? poate ca știe el ceva
CORINA POPESCU
29 Sep 2016

Ștefan Văsîi de la poliția din Voluntari cum a ajuns la București exact după ce Gabriela Firea a ajuns primar general ? ... foarte interesant, nu ? Cu siguranță este un apropiat al primăriței. Omul este greu. Are relații inclusiv la interlopi.
MARIANA G
29 Sep 2016

Doamna Firea ne mințea la televizor că au inventat liberali funcții, dar a uitat să spună că de fapt acele posturi create de liberali, acum sunt ocupate majoritatea numai de PSD-iști. Opoziția nu exista in București .
CONSTANțA M
29 Sep 2016

In sfarsit vom afla daca de la Pandele i se va trage lui Firea sau lui Firea de la Pandele. DNA nu doarme
ANGELO
29 Sep 2016

Rușine PSD !!!
SORIN
29 Sep 2016

Eu am votat cu Firea pt ca nu mi a plăcut Predoiu dar nu vreau sa mai aud de PSD. Așa ceva este foarte urat, credeam ca au dispărut interlopii din PSD dar se pare ca nu.
ANCA ALEXANDRU
29 Sep 2016

Nu ma interesează ce oameni pune PSD ul este normal sa își pună oamenii lor, dar ce este grav este ca nu au altfel de oameni, unii fără astfel de legături mafiote.
UN COMENTARIU DE LUAT IN SEAM
29 Sep 2016

Toată lumea vorbește că acest Văsîi va fi pus șef la poliția locală, eu nu cred ca va fii el.
TRECATOR
29 Sep 2016

Stau salariati pe cheiul Dimbovitei sau pe strazi laterale grupuri de 3 - 4 insi si pun ceva la cale . Nimeni nu semneaza sau lucreaza ceva , bisericute , peste tot
MONICA
29 Sep 2016

Gabi Firea nu îl știe așa bine pe acest om el ia fost băgat pe gât de către Pandele. Acest Văsîi in PSD Ilfov nu este o mare sculă, nu face parte dintre aia tari si mari, iar la ce scandal se preconizează că va apărea când numirea lui va deveni o certitudine nu o văd pe Gabi ca îl va mai susține pe acest om. Nu uitați omul a avut legaturi foarte dubioase. Nu cred ca va fii el.
ALIN
29 Sep 2016

Si eu cred la fel după scandalul asta omul ar trebui sa se retraga, este prea controversat pentru un șef de politie.
MIHAI
29 Sep 2016

Mafia roșie, asta este, asta merităm.
NIC
29 Sep 2016

rudă cu Nicu Gheară. Așa ceva este revoltător !!! Nu pot să cred. Doamne ce MAFIE.
MATUSA TAMARA
29 Sep 2016

Firea nu termină mandatul dacă îl moștenește pe Pandele cu oamenii lui cu tot
CORNEL
29 Sep 2016

Asta este omu lui Pandele știe tot Voluntariul si paznicul lui Becali
BOBI
29 Sep 2016

Toată familia lui Văsîi a lucrat in subordinea lui Pandele. Deci când îl ia pe Pandele îl vorblua si pe asta.
MOTANUL INCALTAT
29 Sep 2016

sa ne facem ca nu vedem si sa votam in continuare cu PSD, ei vor fura liniștiti si DNA ul ii ridica. Așa scăpăm de hoți votându-i pe funcții si trimițându-i la ciordeală.
GABI S
29 Sep 2016

Sa va fie rușine PSD istilor
IN SUSțINăTOR A LUI SORIN OP
29 Sep 2016

O sa ajungem sa îl regretam pe Sorin Oprescu cel mai bun primar de pana acum la București.
ADI
29 Sep 2016

Oprescu la adus pe Țincu la conducerea poliției locale. Se cearta PSD isti între ei.
RAREș C
29 Sep 2016

Eu nu înțeleg cum sunt doi șefi ? Nu e posibil așa. Ori unul ori altul ? Care este șeful ?
ADI
29 Sep 2016

Firea este șeful :))))))
RAREș C
29 Sep 2016

:))))) poate Pandele , pare mai corect :))))
ALINA
29 Sep 2016

Rușine PSD !
UN CETățEAN DIN GHENCEA
29 Sep 2016

Mafia PSD ne conduce in Bucuresti
BULA
29 Sep 2016

De ce ne fura PSD ? De ce nu ?
BULA
29 Sep 2016

De ce ne fura PSD ? De ce nu ?
RODICA
29 Sep 2016

Rusine PSD ! Sa va ia dracu cu Gheară al vostru. Și cu PDL-istul asta mafiot. Chiar nu are PSD-ul oameni mai buni ?
MARIA
29 Sep 2016

Unde este DNA-ul ? Nu mai vrem interlopi pe nicăieri. Este strigător la cer. Să va fie rusine, v-am votat degeaba ca de focare dată.
COSTI C
29 Sep 2016

Rusine , mafioții dracului
CODRUț
29 Sep 2016

Doamne am citit aproape toate comentariile. Nu mai am ce sa spun in plus decat atat RUSINE PSD.
PSD = MAFIE
29 Sep 2016

Rusine PSD
CRISTINEL I
29 Sep 2016

Si Onțanu are o casa pe marginea lacului Fundeni
GOGU NEINTERLOPUL
29 Sep 2016

Jos mafia !!!
MARIAN
29 Sep 2016

Eu cred că Firea se droghează sau ia ceva medicamente.
RUDI
29 Sep 2016

Jos mafia !
CODRIN B
29 Sep 2016

PSD = MAFIE se știeeee USB = tăcere absolută
ALIN CONSTANTINESCU
29 Sep 2016

Nicușor Dan a bătut palma cu Firea ( el tace ) si se pregătește si PNLul de asta PMPul este împărțit doar Turcescu nu e cu Firea. Ia cumpărat pe toți.
BOS DE BOS
29 Sep 2016

Nasol frățioare nasol nasol
OANA I
29 Sep 2016

Firea susține un PDL ist ? doar pentru ca ia cerut asta Pandele ? Rușine doamna Firea, profund dezamagita sunt de dv.
MARCU ION
29 Sep 2016

Hei ! nu interlopii îl susțin pe ăsta ci PNL ul sau Basescu dacă este PDL ist. Asta înseamnă ca Firea a bătut palma cu unul dintre ei. Poate ca de aceea si retras Firea plângerea la adresa lui Basescu are nevoie de voturile PMP in consiliul general.
DAN V
29 Sep 2016

Jos PSD
CAMELIA
29 Sep 2016

Așa a fost mereu PSD ul nu au știut decât atât: sa taie capete si sa își pună oamenii lor de casa. Nu ma surprinde ca pune un PDL ist pe o funcție de control pentru ca banii nu au culoare politica
CORINA V
29 Sep 2016

Sa le fie rușine sunt tare dezamăgită
VLAD
29 Sep 2016

A scris cineva mai sus ca PSD = MAFIE, adevărat
MARIN
29 Sep 2016

Da este adevărat. Pe băiatul lui Văsîi îl cheamă Alexandru ( Alex ) și este unul din oamenii lui Gheară.
MARIN
29 Sep 2016

Da este adevărat. Pe băiatul lui Văsîi îl cheamă Alexandru ( Alex ) și este unul din oamenii lui Gheară.
ANABELA
29 Sep 2016

Doamne Doamne ce mizerie PSD iată
KISS MIN KOUR
29 Sep 2016

HUIDEOOO, MAHALAUA, ȚUCA-TE-AI ÎN COURR CU MĂ-TA! CE MAI DE-A GÎNDACI POSTACI ”PĂ NET”...CĂKA-M-AȘ ”PĂ” MECLELE VOASTRE, TEMBELILOR, AVORTONILOR, CĂKKAȚI CU BOLENTINE, GRĂMADĂ ”DĂ” GUNOAIE GENETICE, SCURSURI ALE CIVILIZAȚIEI, SCÎRNĂVII ALE SPECIEI!
CLAUDIU
29 Sep 2016

Rușine PSD sa va fie rușine va bateți joc de tot
NICOLAE T
29 Sep 2016

Păcat ca se încearcă compromiterea unei instituții de o asemenea importantă încercând sa fie adus un om al lumii interlope la conducerea ei. Asta mi se pare cel mai grav
BOGDAN
29 Sep 2016

Mafieeeee hotiiiii dracului ce sunteți
CLAUDIU ZANE
29 Sep 2016

Panarame PSD iste, Hoții si interlopii PSD nu va mai saturați
MANU
29 Sep 2016

Rusine rușine rușine
UN MăGAR
29 Sep 2016

Sa vina Blaga șef ce face PNL ul de ce tace poate vor si ei sa pună pe cineva acolo sa sugă împreuna cu PSD ul banii poliției toți sunt niște hoți
MARIAN
29 Sep 2016

Cioloș a dat ieri un mesaj foarte clar polițiștilor ei nu trebuie sa execute ordine ilegale.
MUICA LU' DUMNIEZĂU
29 Sep 2016

DA!
ROBERTINO
29 Sep 2016

Controversatul om de afaceri constantean Nicu Gheara, asociat deseori cu lumea traficantilor de droguri, face parte din oamenii publici care s-au expus pe site-uri specializate in postarea pozelor pe Internet, pentru a facilita crearea cuplurilor. Acesta are foarte multe poze cu personalitati in diverse ipostaze.
ANDREEA
29 Sep 2016

Rușine PSD
ROMâNUL
29 Sep 2016

Acum v-ați trezit si voi ? se cunoaște f bine interesul lui Gheară în zona asta a poliției locale, are nevoie si de ei sa își protejeze interesele
ALEXANDRU D
29 Sep 2016

Turcescu de ce tace ? pe acest subiect ce fac oamenii PMP ului din consiliul general ?
BUBU
29 Sep 2016

Mamă, mamă, ce articol ... înebunește Firea și Pandele, iar le stricați aranjamentele cu interlopii.
ACIDUZZU
29 Sep 2016

Vasii Stefan este un militian rata care in tinere a fost gradjar la militia calare su unde dupa ce a manact baleaga la greu a inceput sa pupe bucile sefilor de la IPJ Ilfov in calitate de sluga credincioasa de unde a fost preluat de Pandele Eternul Primar de Voluntari care l-a folosit pe post de prezervativ in relatia cu partenerii de "afaceri". Prin urmare tanti Firea Pandele alias Vaduva Vesela vrea sa instaureze la politia locala un prezervativ folosit de sotiorul ei si de interlopi !!! Halal Priamrie !!!!
MIKA
29 Sep 2016

Inainte de a scrie asemenea articol ar trebui sa cercetati mai bine si sa nu mai aruncati informati eronate in stanga si-n dreapta! Sunteti de toata jena , de aceea este Romania unde e pentru ca niciodata nu ati stiut voi cei de sus sa ne conduceti , ati avut grija doar sa va dati in cap unul altuia si sa va denigrati! Sa va fie rusine!
LAURA
29 Sep 2016

Nu știu ce sa mai cred Un fapt este clar. Faptul ca omul asta vine din echipa lui Pandele de la Voluntari este clar, la fel de clar cum este si legătura lui cu lumea interlopa. Rușine PSD
GEORGIANA
29 Sep 2016

Interlopii sunt prezenți in primărie de mult de pe vremea lui Oprescu acum doar ies la suprafața
MAGDA IANCU
29 Sep 2016

Nu mai votez PSD în viața mea
BARBU C-TIN
29 Sep 2016

Incredibil Mă așteptam la pandelizarea primăriei dar nu și la acest nivel Rușine PSD
BEREA ANDREI
29 Sep 2016

M ati dezamăgit doamna Firea Păcat O sa va tragă în jos gasca ăsta din Voluntari
OANA P
29 Sep 2016

Fantastic !!! Nu ne mai facem bine
CAMELIA
29 Sep 2016

Comentati fara sa stiti multe aspecte, dl.Vasii are multa experienta in politie, este un bun manager iar ca om este extraordinar. Pacat ca atacati familia care nu ar trebui implicata.
HORAțIU
29 Sep 2016

Acești oameni și-au ales o carieră profesională în serviciul public, cu o misiune clară pentru a îi proteja pe semenii lor. Pentru a reuși, sunt necesare trei lucruri esențiale: responsabilitate, față de respectul ce li se acordă și față de puterea pe care le-o conferă legea, onestitate, în primul rând față de ei înșiși și intregritate, cea care îi va legitima în toate acțiunile lor. Vor fi momente când, dincolo de ordinul pe care sunt obligați să-l urmeze, se vor baza pe inteligența și conștiința lor. Iar ceea ce vor învăța în continuare în meseria lor este crucial pentru formarea acestei conștiințe. Polițiștii locali trebuie să rămână independenți și cu o imagine curată.
ANA-MARIA
29 Sep 2016

Foarte adevărat !
ROBERT T
29 Sep 2016

Felicitări Sunteți foarte bine informați
ADRIAN
30 Sep 2016

Nici cu Tincu ăla nu mai merge Păcat ca se pune problema sa alegi între unul care a tot fost si un interlop Căutați-vă alt om mai PSD istilor
DAN
30 Sep 2016

este o lupta foarte mare in PSD pe aceasta funcție in locul lui Tincu poate ca asta este si motivul apariției acestor articole despre care nu pot sa cred ca nu sunt implicați si oameni din anturajul lui Văsîi. In PSD sunt oameni pt acest post însă sa vedem cine va fii câștigătorul La cum apar informațiile despre Văsîi nu îl văd câștigător. Omul este plin de bube, iar PSD ul are nevoie de un om serios si curat.
C.B.
30 Sep 2016

Da si eu cred ca acest articol este cu implicarea unora din PSD in colaborare sau cu acordul celor care nu îl vor pe Văsîi acolo.
DIN SURSE SIGURE
30 Sep 2016

Doamna a luat foc când la citit. Știe si dansa ca acest articol este comandat de cineva din PSD ( deja sunt probe ) Este normal sa fie o lupta interna pentru anumite funcții, dar nu așa cu ieșiri in presa.
A.C
30 Sep 2016

Așa este când avem trădători printre noi, profita alții
GHEORGHE A
30 Sep 2016

PSD are oameni de valoare si cu siguranța se va găsi o alta soluție mai buna.
UN MEMBRU PSD
30 Sep 2016

Daniel Mihai Rășică este mult mai potrivit Este tânăr de valoare si îl poți pune pe termen lung. Văsîi este deja pensionar. PSD ul trebuie sa pună un om ca o investiție in timp, un om pe care sa îl ai in funcție si după 4 ani. Oricum avem nevoie de un om curat si integru, asta este evident. Sper sa se găsescă soluția potrivită
ALEXANDRU
30 Sep 2016

DA este evidentă implicarea unora din PSD in acest articol
MARIUS
30 Sep 2016

Sa va ia dracu de PSD isti sunteți un partid de interlopi.
IORDACHE
30 Sep 2016

Si eu cred ca este implicat cineva din PSD in acest articol. Au fost date informații despre relațiile de familie pe care nu le știu prea mulți oameni.
IONUT I
30 Sep 2016

Sunteți niște lepre ordinare toți PSD isti
CATALIN
30 Sep 2016

PSD isti astia au perfectionat in asa mod hotia, ca au ajuns sa se fure intre ei! Sau e doar de antrenament! Se dau in gât unii pe alții si tot așa.
VICTOR
30 Sep 2016

Acest articol este comandat din interiorul PSD este clar.
MIKA
30 Sep 2016

Informatiile expunse in acest articol sunt complet eronate , atat cu privire la faputul ca nu exista nici un act care sa dovedeasca competenta dl Vasii cat si despre bunirile si relatiile de familie+ plus ce sustine dl Ciprian Ciucu cum ca mariajul celor 2 tineri nu prea este credibil , ar trebui dansul poate sa stie ca cei 2 copii se cunosc dinainte sa existe firea+pandele, aproximativ de vreo 12 ani !
THEODOR P
30 Sep 2016

da si eu cred ca se lupta PSD isti între ei informația despre relația acestui individ cu lumea interlopa este reala. Eu cred ca totuși ca la control nu are ce cauta un astfel de om care se știe bine ce a făcut pentru Pandele ... stați sa explodeze buboiul si o sa vedeți ce mai apare si despre alții de pe lângă gașca din Voluntari
MIKA
30 Sep 2016

Informatiile expunse in acest articol sunt complet adevărate, atat cu privire la faputul ca nu exista nici un act care sa dovedeasca competenta dl Vasii cat si despre bunirile si relatiile de familie+ plus ca cei 2 copii se cunosc dinainte sa existe firea+pandele, aproximativ de vreo 12 ani !
AKIM
01 Oct 2016

Informatiile expunse in acest articol sunt complet adevărate , atat cu privire la faputul ca nu exista nici un act care sa dovedeasca competenta dl Vasii cat si despre bunirile si relatiile de familie+ plus ce sustine dl Ciprian Ciucu cum ca mariajul celor 2 tineri nu prea este credibil , nu este treaba dansului sa stie ca cei 2 copii se cunosc dinainte sa existe firea+pandele, aproximativ de vreo 12 ani ! ( firea si Pandele au sub 12 ani nu existau ) :))))
ZOTA
23 Iul 2017

Vasii a fost la politia calare prindea pe machidoni cu oile pe grau si ca sa-i ierte le cerea spaga un miel,il punea pe cal si se ducea la casa unde statea cu chirie in Pipera,adica o camaruta de 4mp.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray