2019-08-17 17:53

Firea: Capitala are nevoie de maşini care să topească rapid zapăda

 |  18:03
Firea: Capitala are nevoie de maşini care să topească rapid zapăda

Gabriela Firea este impresionată de cantitatea mare de zăpadă care trebuie scoasă de pe străzi şi transportată pe mai multe terenuri. Primarul general a spus că deszăpezirea ar putea fi mult mai rapidă dacă Bucureştiul ar avea maşini care topesc rapid zăpada.

“Capitala ar trebui să beneficieze de cel puţin câteva maşini care pot să topească zăpada rapid. O astfel de maşină am vizionat-o şi eu zilele trecute pe internet, mi-a arătat-o un specialist şi mi-a spus că ar fi bine să ne pregătim pentru anul viitor să achiziţionăm astfel de utilaje care, racordate la canalizare, ar putea să topească într-un timp foarte scurt o cantitate mare de zăpadă”, a spus primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Ea a precizat că, utilizarea acestor maşini care topesc zăpada ar grăbi deszăpezirea străzilor. Primarul a precizat că a fost realizată o diagramă a Capitalei pentru a putea prelua zăpada rămasă în intersecţii şi în parcări, de unde operatorii de salubritate o vor transporta pe nişte suprafeţe de teren.

“E primul an când sunt munţi pe arterele de circulaţie. Urgenţa unu, ca în orice oraş, este eliberarea arterelor principale şi a instituţiilor care trebuie să funcţioneze indiferent de vreme: spitale, instituţiile statului, circuite RATB. Urgenţa a doua a planului de salubritate şi deszăpezire reprezintă trotuarele şi străzile laterale. Acum, începând chiar de ieri (joi, n.r.), am realizat o diagramă a întregii Capitale, pe sectoare şi străzi, pentru a putea să preluăm cât mai grabnic cu putinţă cantităţile mari de zăpadă care au rămas în intersecţii, în parcări şi în alte zone. Primarii de sector, împreună cu operatorii de salubritate au găsit deja suprafeţe de teren unde să depoziteze aceste cantităţi foarte mari de zăpadă”, a mai spus primarul general.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13Parerea ta...

ION
13 Ian 2017

In ce limba si in ce logi ca se înscrie exprimarea "cel puțin câteva ma
ION
13 Ian 2017

In ce limba si in ce logi ca se înscrie exprimarea "cel puțin câteva ma
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray