2020-07-07 00:30

Firea, criticată în The Guardian pentru anularea competițiilor sportive

 |  19:36
Firea, criticată în The Guardian pentru anularea competițiilor sportive

Subiectul controversat al anulării competițiilor sportive de către primarul general, Gabriela Firea, a aparut si in publicatia The Guardian, care se întreaba dacă, nu cumva, capitala României face un pas inapoi.

In ultimii ani a fost o explozie de evenimente si festivaluri stradale in Bucuresti, ceea ce a adus un suflu nou orasului. "Este un oras vibrant, un oras care munceste. Este activ, nu mai e adormit. Cultura face parte din asta", a spus si Raluca Ciuta, managerul proiectului prin care Bucurestiul isi propune sa devina Capitala Culturala Europeana in 2021 si director de programe culturale la ARCUB, mai scrie Guardian.

"Motivul pentru ca facem asta in strada, vara, in weekend-uri, este sa-i incurajam pe oameni sa isi lasa masinile acasa, sa isi ia bicicletele, sa iasa la plimbare cu copiii lor, sa se joace, sa se distreze", a spus Alex Zamfir, cofondatorul Via Sport, care a organizat in ultimii sapte ani manifestarile sportive de pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde ale Bucurestiului.

Asta pentru ca, in urma cu cateva zile, organizatorii primisera o notificare de la primarie in care li se cerea sa opreasca manifestarile, pentru ca urmeaza sa se faca "lucrari edilitare" pe Kiseleff si mai multe bulevarde, care vor dura cateva luni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-04Parerea ta...

TRAIAN
05 Aug 2016

Ce sa spun !!?? I-a prins pe cei de la the guardian dorul de capitala noastra. Cred ca si in Londra au loc numai competitii sportive !!! acolo ca sa intri in centru scoti banul din buzunar..ALO...TREZITI-VA ........
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz