2019-10-22 23:01

Firea dă SUTE de milioane de lei pentru PANOURI outdoor, mașini 4X4 și un acvariu

 |  22:55
Firea dă SUTE de milioane de lei pentru PANOURI outdoor, mașini 4X4 și un acvariu

Consilierii generali au aprobat marţi seară proiectele de hotărâre privind majorarea capitalului social cu peste 272 de milioane de lei de la bugetul local la 18 dintre companiile municipale, banii urmând să fie folosiţi pentru achiziţionarea de diverse echipamente, mijloace de transport, autovehicule 4x4, aparatură performantă, utilaje, sute de ecrane LED ce vor fi montate prin oraş, dar şi pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construirea unui acvariu.

„Capitalizarea companiilor înseamnă, în primul rând, garanţia că imediat după sărbători acestea îşi vor desfăşura activitatea în sensul oferirii de servicii de calitate pentru cetăţeni, la tarife reduse. Am observat că sunt persoane că de ce aceste companii se vor dota. Trebuie să se doteze, ca să funcţioneze. Şi tarifele pe care noi toţi le-am plătit până acum pentru companii private privilegiate”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la începutul şedinţei de consiliu, conform News.ro.

Cu noua majorare de capital, compania municipală Dezvoltare Durabilă ar avea un capital social de peste 18,3 milioane de lei, Consolidări - 36,7 milioane de lei, Străzi, Poduri şi Pasaje - 70,13 milioane de lei, Parking - 24 de milioane de lei, Managementul Traficului - aproape 15 milioane de lei, Parcuri şi Grădini - 30,12 milioane de lei, Agrement - aproape 1,5 milioane de lei, Tehnologia Informaţiei - 4,65 de milioane de lei, Publicitate şi Afişaj - 10,2 milioane de lei, Pază şi Securitate - 18,24 de milioane de lei, Iluminat Public - 9,9 milioane de lei, Imobiliara - 57,13 milioane de lei, Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde - peste 13,92 milioane de lei, Protecţie Civilă şi Voluntariat - 19,5 milioane de lei, Eco Igienizare - 10,43 milioane de lei, Trustul de Clădiri Metropolitane - 13,24 milioane de lei, Service Ciclop - 11,57 milioane de lei) şi Medicala - 6 milioane de lei.

Compania Municipală Dezvoltare Durabilă SA îşi propune să cumpere, cu această majorare de capital, un spaţiu pentru sediu sau să amenajeze şi să utileze unul, în timp ce Compania Municipală Consolidări SA intenţionează să cumpere birouri, dormitoare, duşuri, bucătării, toalete, panouri, garduri şi schele pentru şantier şi autoutilitare.

Compania Municipală Managementul Traficului SA vrea să cumpere diverse sisteme şi aparate, echipamente industrale, pachet de licenţă software, aparate de sudură, semiremorcă sau autoutilitare.

La rândul ei, Compania Municipală Parcuri şi Grădini SA vrea să cumpere tomograf pentru arbori, tractoare, generatoare, ateliere mecanice mobile, remorci, drujbe şi alte unelte. De altfel, Compania Municipală Agrement SA vrea să aloce 850.000 de lei pentru realizarea unui studi de fezabilitate în vederea construirii unui acvariu, pe lângă achiziţia de caculatoare, telefoane şi licenţe pentru windows, office şi antivirus. Compania Municipală Tehnologia Informaţiei ar urma să folosească majorarea de capital pentru achiziţionarea de echipamente hardware, licenţe, mobilier, echipamente de telecomunicaţii, videoproiectoare, autoutilitare, două autoturisme 4x4, patru autoturisme berlină şi staţii de emisie-recepţie.

În ceea ce priveşte Compania Municipală Publicitate şi Afişaj, aceasta ar urma să cheltuie 8,76 de milioane de lei pe 600 de ecrane LED outdoor modular cu suport (1 buc. – 14.600 de lei), două autoturisme, autoutilitare, sisteme software grafică şi aparate foto profesionale.

Compania Municipală Protecţie Civilă şi Voluntariat va investi într-un teren pentru centrul de instruire de 4,7 hectare (3,6 milioane de lei), o clădire pentru cursuri (5 milioane de lei), o sală pentru pregătirea fizică (1,6 milioane de lei), precum şi infrastructura necesară (1,04 milioane de lei). De asemenea, banii din majorarea de capital social la Compania Eco Igienizare vor fi folosiţi, printre altele, pentru cumpărarea a 26 de maşini Dacia Dokker, alte două Duster, 16 Dacia Logan şi 12 autoutilitare Volksvagen T6, preum şi opt computere portabile, un microbuz, şase freze pentru zăpadă, patru sisteme de supraveghere, şase aparate de spălat cu presiune şi cinci maşini de spălat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-20



Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Dec 2017

la bordel i se mai spune si acvariu....condus de PESTE.....probabil ca trompeta are nostalgie cand statea in patru labe sub biroul Varanului.......deci a cumparat o piscina pentru Varanul...corectati titlul va rugam...primaria cumpara o piscina pentru pestele trompetei
LEVST.
19 Dec 2017

Compania Municipală Protecţie Civilă şi Voluntariat va investi într-un teren pentru centrul de instruire de 4,7 hectare (3,6 milioane de lei), o clădire pentru cursuri (5 milioane de lei), o sală pentru pregătirea fizică (1,6 milioane de lei), precum şi infrastructura necesară (1,04 milioane lei)....şase freze pentru zăpadă, patru sisteme de supraveghere, şase aparate de spălat cu presiune şi cinci maşini de spălat_____-------_____Nu vad nimic rau in asta...Stie sa faca si lucruri pentru comunitate...
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray