2020-04-05 23:53

FIREA depune plângere penală împotriva Elcen: "SABOTAJ față de bucureșteni"

 |  14:09
FIREA depune plângere penală împotriva Elcen: "SABOTAJ față de bucureșteni"

Primarul Gabriela Firea acuză sabotarea sistemului de termoficare deoarece angajații ELCEN ar fi efectuat în mod intenționat o avarie gravă, unde „s-a greșit cu 20 de grade mai mult”.

„Atac la siguranta cetatenilor! Sabotaj fata de bucuresteni, din partea Elcen, institutie in subordinea Guvernului PNL. S-a “gresit” cu 20 de grade mai mult la livrarea agentului termic, astfel incat s-a produs o avarie foarte grava. Vom depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare, care reprezinta infrastructura critica si trebuie asigurata continuitatea, conform legii”, a anunțat pe pagina sa de Facebook Gabriela Firea.

Edilul a mai precizat că nu crede în varianta unei erori tehnice, deoarece diferenta de temperatura este mult prea mare, iar tehnicienii care au facut manevrele „știau că vor provoca o avarie”.

„Acest sabotaj vine la doua zile dupa ce ministrul PNL al economiei a declarat ca lucreaza la o lege prin care Primariei Capitalei sa i se interzica plata subventiei pentru agentul termic, cu exceptia unui numar mic de persoane. Asta inseamna facturi enorme pentru cetateni”, mai punctează primarul general.

Potrivit postării lui Firea, Compania Municipala Termoenergetica București a anunțat că în urma unor manevre, a crescut brusc agentul termic cu aproape 20 de grade, ceea ce a provocat o avarie la rețeaua din Sectoarele 2 și 3 din Capitală.

Acest lucru a dus la oprirea apei calde și a căldurii, potrivit stiripesurse.ro.

foto: Antena 3


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-08Parerea ta...

FANE GLONTZ
08 Feb 2020

TZOAPA ASTA CU SIRMA IN CUR VEDE NUMAI SABOTORI IN JURUL EI , DAR DE FAPT EA ESTE SABOTOAREA CEA MAI MARE A BUCURESTENILOR .
CIUMA ROSIE
08 Feb 2020

e disperata ca i s-a scos sarma bobinata din cur..asta era sursa de energie wireless pentru vibratorul din creier.Urmatoarea operatie ar trebui sa-i scoata parasutei vibratorul din cap ca a ramas fara energie.Eu as trimite-o la un azil de babe cu Alzheimer
HAZNA
08 Feb 2020

Limba lata a luat bani de la cetateni , pe incalzire . Unde sunt bani lor , colectati ? De ce nu a dat bani , mai departe , la furnizor ? Sa vezi ce urmeaza circ , cu babele la primaria capitalei . O ia babele la umeri craci , pe limba lata latrina 3
ZIARIST
08 Feb 2020

Ia dat chilotii jos si cind sa se apuce de treaba , a dat de sirma din cur
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine