2019-10-23 01:25

Firea face ANUNȚUL: ”E URGIE. E posibil ca și miercuri cursurile să fie SUSPENDATE”

 |  23:11
Firea face ANUNȚUL: ”E URGIE. E posibil ca și miercuri cursurile să fie SUSPENDATE”

Gabriela Firea a vorbit despre ultimele măsuri pe care Primăria Capitalei le-a luat din cauza vremii severe. Primarul Capitalei a anunțat la Antena 3 că marți dimineață, la comandamentul de iarnă, se va lua decizia suspendările cursurilor școlilor și pentru ziua de miercuri cel mai probabil.

”Noi am terminat chiar acum încă un comandament de iarnă și chiar acum suntem pe străzi pentru a verifica dacă operatorii de salubritate intervin și în această noapte astfel încât mâine dimineață să se poată circula in conditii de iarna, dar sa nu existe blocaje majore.

Asa cum am anuntat inca de ieri, observati si dvs ca nu au fost alarme false practic codurile s-au confirmat, masurile au fost binevenite, inclusiv suspendarea cursurilor azi, maine si este foarte posibil ca la comandamentul de mâine dimineață să se ia decizia prelungirii suspendării cursurilor.

Va spun sincer – nu este de gluma, afara este urgie asa cum pot vedea toti romanii si nu e firesc să fie expuși copii unui val de ger, de viscol, de zăpadă.

Va dati seama ce s-ar intampla daca nu am informa, oamenii ar fi surprinsi pe strada de vitregia acestei perioade de iarna.

Și în această noapte se va interveni nu doar pe marile bulevarde, dar și pe arterele secundare, astfel încât să se poată circula și să avem acces spre spitale și spre locul de muncă.

Prefer sa aud si sa citesc critici pe care le consider neintemeiate si afirmatii de genul – eu cu cine-mi las copiii si sa pun la adapost copiii, sunteti parinti, nu cred ca ne trimitem copiii la scoala ptr ca nu avem cu cine sa-i lasam” a anunțat Gabriela Firea la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray