2020-07-09 14:45

FIREA îi amenință pe patronii de LOCALURI și pe comercianții din CENTRUL VECHI

 |  14:21
FIREA îi amenință pe patronii de LOCALURI și pe comercianții din CENTRUL VECHI

Edilul Capitalei Gabriela Firea îi amenință cu „amenzi drastice” pe patronii de localuri și pe comercianţii care nu păstrează curăţenia în Centrul Vechi. În acest sens, peste două săptămâni va fi implementat un nou regulament în zonă.

„Curaţenia Centrului Vechi va fi de mare anvergură, iar în maxim doua saptămâni vom face un nou regulament pentru Centrul Istoric. Am un teanc de fotografii din Centrul Istoric care nu ne fac cinste. Amenzile vor fi drastice şi ne vom implica maxim, dar dorim o responsabilitate şi din partea comercianţilor (…) Dacă nu se înţelege să cooperăm, atunci vom face tot ce fac europenii serioşi, cu sau fără papion, şi vom da amenzi drastice”, a declarant primarul, care adaugă că regulamentul se referă şi la clădirile istorice din centrul Capitalei.

„Voi avea toleraţă zero la a mai permite ca mai ales în centru, clădirile istorice de patrimoniu să fie în continuare ca după război. Unele dinte ele sunt foarte murdare, afectate de vreme sau pline de graffiti. Am vorbit la Facultatea de Arhitectură şi noi oferim tot sprijinul, dar şi dumnealor să îşi convoace senatul”, a încheiat Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-11Parerea ta...

ILIE DE LA SCULARIE
11 Apr 2018

Apropo de amenzi , domna Firea. S-a aprobat legea preventiei , asa ca dupa 90 de zile de la primul control ,veniti iar in vizita. Voi , PSD-ul ati dat-o.
ENEAS
11 Apr 2018

Patronii nu mai cotizeaza si"gruparea Voluntari" a iesit slabita din sarbatorile de Paste!!Au avut si ghinararii cheltuieli de protocol...
ANONIM
11 Apr 2018

ACOLO ,DA, TREBUI FACUTA O ANUMITA ORDINE SAU NORMALITATE SOCIALA CIVILIZATA , dar nu de cartre VIZIUNEA UNEI CIOCIOLINE NIMFOMANE a unui marinar labar.....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz