2020-05-31 14:22

Firea, prima măsură pentru București: transport gratuit

 |  20:42
Firea, prima măsură pentru București: transport gratuit

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, se angajează să găsească ''cea mai bună soluție'' pentru ca transportul public în București să devină gratuit, promițând totodată că această inițiativă nu va duce la disponibilizări.

''Modernizarea transportului public este o prioritate pentru mine, precum și îmbunătățirea condițiilor pentru bicicliști. Voi găsi căile economice cele mai potrivite pentru ca transportul public să fie gratuit, într-un timp rezonabil, tocmai pentru a încuraja cât mai mulți bucureșteni să îl folosească'', anunță Firea prin intermediul unui comunicat citat de agenția Mediafax.

''Asta nu înseamnă că personalul RATB care vinde, acum, biletele, va rămâne pe drumuri. Vom găsi soluții pentru fiecare în parte. Eu vreau să creez locuri de muncă pentru bucureșteni, nu să cresc șomajul. Tot ce am promis în campanie voi face'', mai spune primarul ales, potrivit sursei citate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-08Parerea ta...

ANONIM
08 Iun 2016

Utopi de Chilotareasa
ANONIM
08 Iun 2016

O fi si o reactie la faptul ca doamna ministru Pruna nu a mai gasit de unde sa cumpere cartela de acces la metrou, dupa ora 22, fiind indemnata sa sara peste turnicheti ?
DANI
09 Iun 2016

exista orase in lume unde transportul este gratuit.o solutie super inteligenta:poluare mai putina,aglomeratie mai mica .accidente mai putine.bineinteles se maresc numarul de autobuze si confortul acestora.si in alte orase ar putea fi transport gratuit si aglomeratia ar scadea.
GIGI
09 Iun 2016

Ok...gratuity, gratuity, .......DAR PE BANII CUI? nimic nu este gratuity pe lumea asta........sincer nu aveam pretentii la aceasta doamna.....
UN CETATEAN
09 Iun 2016

Nu aceasta este solutia ci crearea de trasee unice si libere pentru transportul in comun, eliminarea suprapunerilor din traficul RATB, extinderea tranvaielor in locul autobuzelor. Degeaba este gratuit daca fac o ora pana la locul de munca si stau in trafic de ma dor picioarale. Acestea sunt solutii ipocrite, fara suport real.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine