2019-10-14 08:56

FIREA scoate DEȚINUȚII la deszăpezire. AMENZI pentru firmele și asociațiile de proprietari care nu se implică

 |  11:28
FIREA scoate DEȚINUȚII la deszăpezire. AMENZI pentru firmele și asociațiile de proprietari care nu se implică

Deţinuţii şi jandarmii vor fi implicaţi în acţiunile de deszăpezire care se vor desfăşura în următoarea perioadă în Capitală, având în vedere că firmele de salubritate au asigurat deszăpezirea în proporţie de doar circa 40%, până în prezent, a anunţat primarul general, Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei, Gabirela Firea, a convocat, luni dimineaţă, comandamentul de iarnă pentru a evalua situaţia la nivelul Municipiului Bucureşti în urma acţiunilor de deszăpezire din ultimele zile, după căderile masive de zăpadă. Edilul Capitalei a anunţat că, în perioada următoare, deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare va fi asigurată de deţinuţi şi jandarmi, pentru care urmează să se apeleze la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Ministerul de Justiţiei şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

"Având în vedere controlul personal pe care l-am făcut, (...) în ceea ce priveşte mult discutatele deszăpeziri de pe străduţele secundare şi de pe trotuare, vom lua legătura cu doamna ministru de Interne, cu domnul ministru al Justiţiei, cu domnul director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarielor din România, care ne vor sprijini cu deţinuţi şi jandarmi pentru a reuşi să deszăpezim toate trotuarele şi străduţele secundare într-un procent mult mai mare decât s-a făcut acum şi anume circa 40 la sută, considerabil mai mult faţă de anii trecuţi", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea a mai spus că soluţia este una de criză, urmând ca de anul viitor operatorii de salubritate să îşi asume exigenţele impuse şi să asigure deszăpezirea şi în zonele secundare.

Plouă cu amenzi, începând de luni

Deţinuţii şi jandarmii vor asigura deszăpezirea doar de pe străduţele secundare şi de pe trotuarele care nu aparţin agenţilor economici şi asociaţiilor de proprietari, care au obligaţia legală să asigure înlăturarea zăpezii de pe zonele care le revin.

Totodată, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti şi poliţiile de sector vor împărţi, începând de luni, somaţii care în câteva ore se vor transforma în amenzi de până la 500 de lei pentru operatorii economici şi asociaţiile de proprietari care nu vor asigura deszăpezirea în spaţiile care le aparţin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
09 Ian 2017

SA-L SCOATA SI PE TERORISTUL SANDU GEAMANU CARE A FACUT MII DE CRIME IN ILFOV PENTRU MAFIA IMOBILIARA PATRONATA DE PANDELE.......CA DOAR E OMUL EI DE CASA....SI A FOST FOLOSIT DE MAFIA IMOBILIARA ILFOV-SNAGOV-CORBEANCA TRUICA-PAUL LAMBRINO-RECIPLIA.......HAI FIREA....ADU-TI TERORISTII PERSONALI LA LUMINA.....ARATA-I PUBLICULUI
ANONIM
09 Ian 2017

Sa - l scoata la zapada si pe VOICULESCU mentorul ei care a spalat creerele incultilor si bosorogilor comunisti cu latrinele tv..Asta -i reclama pentru mizeria bolsevica , care nu poate trai fara sa apara o zi in haznalele tv urat mirositoare unde s-a consacrat. Huuuuuuuu....panarama
GREG BIVOLARU
09 Ian 2017

VREAU SI EU SA MA SCOATA PANARAMA FIREA LA ZAPADA...SA-I DAU SA BEA NISTE PIPI CU COCAINA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray