2020-08-13 00:15

Firea vrea să controleze cazurile şi locuinţele sociale

 |  17:57
Firea vrea să controleze cazurile şi locuinţele sociale

Un proiect de hotărâre care va fi votat de consilierii generali se referă la centralizarea cazurilor sociale, dar mai ales a locuinţelor acordate de primăriile sector şi de cea generală. Documentul stipulează ca primăriile să transmită lunar situaţia actualizată a locuinţelor sociale, a persoanelor care vor fi evacuate sau au fost deja, precum şi a cazurilor sociale din fiecare sector.

Deşi se declară lipsa locuinţelor sociale faţă de numărul mare de cereri, Primăria nu începe cu verificările. Potrivit legii, persoanele care obţin venituri mari nu au dreptul la locuinţe sociale, explicaţia fiind aceea că ar putea să închirieze sau să-şi cumpere o locuinţă. Raportul de specialitate este redactat chiar de o persoană care nu ar fi avut drepttul la o asemenea locuinţă. Este vorba despre Mariana Perşunaru, director al Direcţiei Patrimoniu. Într-o situaţie de ilegalitate se află şi Mirela Ercuţă, director Relaţii Publice. Ambele au salarii de peste 3.500 de lei lunar, iar legea nu le permite locuinţe sociale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-27Parerea ta...

HONTU VIOREL
06 Noi 2016

Bravo d nei fIREA sunteti o femeie adevarata competenta si echilibrata Sa ne traiti si sa ne conduceti primaria Bucuresti sanatoasa Bravo
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz