2020-07-03 16:32

Fiul antrenorului Marcel Ţenter este în MOARTE CEREBRALĂ. Ce a pățit tânărul de 25 de ani

 |  22:01
Fiul antrenorului Marcel Ţenter este în MOARTE CEREBRALĂ. Ce a pățit tânărul de 25 de ani

Radu, fiul de 25 de ani al antrenorului Marcel Ţenter, operat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, unde a ajuns de urgenţă duminică seară, după un accident rutier, este conectat încă la aparate.

Antrenorul de baschet masculin Marcel Ţenter a declarat, luni, pentru News.ro, despre tragedia prin care trece fiul său Radu în urma unui accident rutier, că tânărul este ”conectat la aparate", se află în moarte cerebrală.

”Suntem afectaţi de tot ce se întâmplă şi suntem alături de Radu. Este conectat la aparate, este în moarte cerebrală. A intrat în această stare la puţin timp după accidentul rutier de duminică. Ştim cu toţii ce înseamnă acest lucru, dar mai avem speranţă, atâta câtă mai este. Este posibil să ne gândim şi la donare de organe, vom vedea cum evoluează totul. Sunt momente foarte grele pentru familia noastră. Cine vrea să ajute o poate face rugându-se pentru el”, a declarat Marcel Ţenter, pentru News.ro.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, tânărul ar fi traversat neregulamentar Calea Moţilor din Cluj-Napoca, iar în urma analizelor, şoferul nu ar fi consumat băuturi alcoolice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz