2019-10-19 15:33

FOCAR de infecție. Două tone de RESTURI de ANIMALE descoperite într-o comună din Mureș

 |  18:04
FOCAR de infecție. Două tone de RESTURI de ANIMALE descoperite într-o comună din Mureș

Aproximativ două tone de resturi de animale în putrefacţie au fost găsite, luni, de primarul comunei Nadeş, Ivan Erhardt Laszlo, în zona Cantonului Nadeş. Vinovatul a fost deja identificat şi sancţionat de Garda de Mediu, scrie Mediafax.

Primarul comunei Nadeş, Ivan Erhardt Laszlo, a sesizat prefectului că, pe raza comunei Nadeş, în zona Canton Nadeş, în parcarea de lângă E 60, pe partea dreaptă în sensul de mers spre Sighişoara, a fost depozitată, în mod ilegal, o cantitate mare de leşuri, în noaptea de sâmbătă spre duminică. „Am fost sesizat de primarul din Nadeş că, pe marginea drumului E 60, au fost depozitate resturi animale în putrefacţie. Am dispus Gărzii de Mediu, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Mureş să se deplaseze de urgenţă la faţa locului şi, într-adevăr, se confirmă faptul că aproximativ două tone de resturi animale au fost depozitate pe marginea drumului. A fost identificat autorul şi, cu siguranţă, se vor lua măsurile legale asupra celui care a comis această faptă”, a declarat prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa.

În urma sesizării Gărzii de Mediu, Comisariatul Judeţean Mureş l-a identificat pe cel care a aruncat leşurile în acea zonă. „Persoanei în cauză i-a fost dispusă măsura eliminării deşeurilor, pe parcursul acestei zile (luni - n.r.), urmând ca, în baza OUG 195/2005, să primească o sancţiune contravenţională în valoare de 50.000 lei”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Mediu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-15Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Focare de infecţie. Povestea lui "Dom profesor" Traian Băsescu a întâmpinat candidatura Monicăi Macovei cu o rafală de reproşuri, în loc de salve de tun. Un fleac, a ciuruit-o! În intervenţia televizată de marţi, preşedintele Băsescu, asemenea Regelui Hagi, a transmis norodului că ar fi bine ca să fie bine. Adică Ponta să nu ajungă sub nici o formă la Cotroceni. Drăcia dracului, ne-a dat de înţeles că nu dă doi bani nici pe ceilalţi concurenţi. Cu ăi nerozi înscrişi în cursă, noi cu cine votăm? E drept, de Cristian Diaconescu, căruia i-a dăruit prima semnătură pentru susţinerea candidaturii, nu a zis nici că-că, nici că-că
06 Aug 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray