2020-04-05 23:15

Focul face ravagii în județul Giurgiu: doi oameni morți și unul cu arsuri grave, în două zile

 |  14:22
Focul face ravagii în județul Giurgiu: doi oameni morți și unul cu arsuri grave, în două zile

În ciuda tuturor recomandărilor pompierilor, legate de folosirea corectă a mijloacelor de încălzire pe timp de iarnă, focul pornit de la aceste mijloace continuă să facă victime

ISU Giurgiu s-a confruntat, în acest week-end cu trei incendii soldate cu victime. Doi oameni au murit, iar un al treilea a a suferit arsuri pe mai bine de jumătate din corp.

Un prim eveniment soldat cu un deces a fost înregistrat la o casă din municipiul Giurgiu, sâmbătă noapte.

Pompierii Detașamentului Giurgiu, care au intervenit, au scos din casă o femeie de 77 de ani, intoxicată cu fum și, din păcate, intervenția medicilor de pe ambulanța sosită la fața locului nu a avut succes, femeia fiind declarată decedată.

Celelate două evenimente de acest gen au fost la Bolintin Vale; primul, sâmbătă seara, în jurul orei 19.30, când pompierii Detașamentului Bolintin Deal interveneau pentru stingerea unui incendiu generalizat la o casă din localitate.

Ei au fost cei care au scos din casa cuprinsă de flăcări un bărbat de 58 de ani, care prezenta arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului, motiv pentru care a fost necesară și prezența unui echipaj de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU BIF. După acordarea primului ajutor, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din București.

Câteva ore mai tâziu, tot la Bolintin Vale era semnalat un alt incendiu. De data aceasta, la o cameră de locuit imporovizată. Tot pompierii Detașamentului Bolintin Deal au intervenit și în acest caz, găsind în camera respectivă cadavrul carbonizat al unui bărbat de aproximativ 63 de ani.

În toate cele trei cazuri, cauzele incendiilor au fost legate de folosirea necoprespunzătoare a mijloacelor de încălzire: jarul căzut din sobă sau efectul termic (amplasarea necorespunzătoare a unor materiale combustibile față de sursa de încălzire).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine