2020-07-03 22:26

Forțele Navale Române și Marina Militară a SUA, antrenamente pe Marea Neagră

 |  12:57
Forțele Navale Române și Marina Militară a SUA, antrenamente pe Marea Neagră

Forțele Navale Române și Marina Militară a SUA vor desfășura antrenamente pe Marea Neagră pentru exersarea procedurilor standard, în vederea dezvoltării interoperabilității dintre forțele navale ale celor două state, potrivit unui comunicat de presă al Statului Major al Forțelor Navale.

Sursa citată a menţionat că Marina Militară Română participă la exerciții cu Fregata Regina Maria, o corvetă, două dragoare maritime, două nave purtătoare de rachete, un elicopter Puma Naval și o echipă de militari de la Secția Scafandri pentru Operații Speciale (SSOS). De asemenea, în secvențele de luptă contra amenințărilor aeriene vor fi implicate și trei avioane de vânătoare MiG21 Lancer ale Forțelor Aeriene Române.

"Partenerul strategic american participă la exerciții cu Distrugătorul USS Porter care, pe parcursul escalei din Portul Constanța, programată în perioada 10-12 iunie, are planificate antrenamente secvențiale pentru exersarea procedurilor standard de comunicații, cu Marina Militară Română", se arată în comunicatul citat.

Oficiali militari americani vor avea o întâlnire cu comandantul Flotei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-10Parerea ta...

STAT MAJ. FORȚE NĂVALE.
10 Iun 2016

COMUNICAT F.F. IMPORTANT PT. PROSTĂLĂII ROHMÎRLANI. TĂT DĂ MÎNI ÎNCEPEM ȘÎ EZIRCIȚIILI ÎN CADRUL PROGRAMULUI NAȚO-ROHMÎRLANIA: ”ÎN BUZDUGANI CĂ NI BUZDUGANIM SAU ÎN CIORAPI CĂ NI MIROSIM”; EZIRCIȚUL SE VA DEVELOPA ÎN GOLFUL CEȘMEGIU, UNDE SE AFLĂ TEMUTA BAZĂ ROMÎRLĂNEASCĂ DĂ SUBMARINI CU VÎSLI. SCAPÎ CINI POATI! CÎTI-O BESHINĂ. (CĂKA-M-AȘ PE ”FRECATELE” VOASTRE RUGINITE, GUNOAIE ADUSE ”DĂ PRINCIPELE DĂ” CĂKKAT DUDA, GUNOAIE PLĂTITE CU SACI DE EUROI DIN BUZUNARUL PROSTĂLĂILOR ROMÎRLANI.)
CROCODILUL FLAMAND
10 Iun 2016

CHIAR ASA...CU BANII CARE S-AU FURAT SI SPALAT PRIN DUBAI/MONACO/PANAMA CUMPARAI CATEVA PORTAVIOANE.....LE BOTEZAI DUPA NUMELE ESCROCILOR CARE AU SPALAT MILIARDELE...PORTAVIONUL DORIN COCOS-UDREA....PORTAVIONUL VIDEANU-ADAMESCU.......PORTAVIONUL SORIN OPRESCU-HEXI FARMA...PORTAVIONUL PATRICIU-VANTU-VOICULESCU....PORTAVIONUL NASTASE-BASESCU(PENTRU CA AU LUCRAT CU ACEIASI MAFIOTI)............ULTIMA DISTRACTIE A ROMANULUI...FACE HAZ DE NECAZ...CA ALTCEVA NU MAI AI CE..TOTUL E FURAT DE MULT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz