2020-03-29 02:33

Fostă solistă Andre, amendată după un apel fals la 112

 |  12:15
Fostă solistă Andre, amendată după un apel fals la 112

Andreea Antonescu, fostă membră a trupei Andre, a fost amendată de polițiștii ieșeni după un apel la 112, prin care a anunțat că este sechestrată într-un apartament, care s-a dovedit în cele din urmă a fi fals.

"În jurul orei 00,30 am fost sesizaţi de o femeie de 37 de ani din municipiul Bucureşti cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iaşi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă, femeia a negat faptul că a efectuat serviciul de urgenţă 112 şi a declarat că nu are nicio problemă", a declarat Beatrice Romanescu de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Potrivit acesteia, femeia a fost sancţionată contravenţional cu o amendă de 4.000 de lei, conform OUG nr. 34/200, pentru apelare nejustificată.

Conform aceloraşi surse din rândul anchetatorilor, în momentul în care poliţiştii au ajuns la locul solicitării, Andreea Antonescu era alături de iubitul ei, Ştefan Manolache, fiul unui om de afaceri ieşean, cu care este într-o relaţie de aproximativ un an. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-20Parerea ta...

NINA
20 Feb 2020

HALAL DE FEMEIE LA VARSTA EI, CE EDUCATIE SA DEA FETEI EI? HUOOOOO, OARBA DUPA VOI. NU DEGEABA A LASAT O AMERICANUL ALA. IA FATA DE AICI OMULE CĂ ASTA NU I DĂ NICIO EDUCATIE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine