2020-01-24 13:02

Frustrările lui Piedone: “Turcii au viteză de reacţie pentru că ardeiul iute pune sângele în mişcare, la noi, mămăliga umfla stomacul şi te adoarme”

 |  17:07
Frustrările lui Piedone: “Turcii au viteză de reacţie pentru că ardeiul iute pune sângele în mişcare, la noi, mămăliga umfla stomacul şi te adoarme”

În opinia lui Cristian Popescu Piedone, turcii care l-au salvat pe Erdogan “sunt un popor adevărat”. În schimb, românii care “mănâncă mămăligă” sunt lipsiţi de vigilenţă. El a fost atât de încântat de ceea ce i-a ieşit pe gură într-o declaraţie pentru un site de ştiri, încât şi-a postat jignirea pe propria sa pagină de socializare.

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, face asocieri incredibile între stitul de a mânca al românilor şi al turcilor şi politică. Se vede treaba că frustrările îl macină încă în legătură cu pierderea mandatului de primar. ”Un popor adevărat! Un exemplu de popor care el numeşte, el dă jos, el apără. La noi, Guvernul Ponta a fost ales cu peste 5 milioane şi l-au dat jos 10 mii, nicidecum cei care l-au ales! Unde a fost atunci poporul? La mine la primărie, ţipau «Demisia» galeriile de fotbal, maxim 1.500 de oameni, care săreau în sus ca pe stadion şi dădeau cu petarde crezând că sa înscris vreun gol! Nu au venit să strige «Demisia» cei care m-au votat cu 83 la sută şi cu o prezenţă la vot remarcabilă. Unde a fost atunci poporul Sectorului 4? Aaaa… probabil că alimentaţia e de vină la turci. Ei mănâncă foarte picant şi mult ardei iute, noi mai multă mămăligă. Turcii au viteză de reacţie pentru că ardeiul iute pune sângele în mişcare, la noi mămăliga umfla stomacul şi te adoarme. Dacă mâncam şi noi ardei iute chiar şi cu mamaligă alta era istoria! Bravo poporului turc, felicitări!… iar voi români începeţi să mâncaţi ardei iute, fiţi vigilenţi!”, a declarat Piedone pentru un site de ştiri.

La scurt timp după postare, zeci de înjurături din partea romanilor jigniţi s-au putut vedea pe pagina de fecebook a fostului primar. Mulţi l-au numit „criminal” şi „nesimţit”, alţii i-au adresat cuvinte greu de reprodus. Valul de critici al românilor l-au făcut pe Piedone să renunţe la sfaturile sale culinare şi şi-a şters postarea sâmbătă noaptea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine