2020-06-02 15:54

FSLI: Prelungirea vacanţei de iarnă - o măsură benefică pentru elevi şi cadrele didactice

 |  07:57
FSLI: Prelungirea vacanţei de iarnă - o măsură benefică pentru elevi şi cadrele didactice

Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) au precizat, într-un comunicat de presă, că prelungirea cu o săptămână a vacanţei de iarnă este o măsură benefică atât pentru elevi, cât şi pentru cadrele didactice.

Sursa citată susţine că măsura luată de Ministerul Educaţiei de a schimba structura anului şcolar este una justă.

"Modificarea structurii anului şcolar 2015-2016, făcută, ce-i drept, după ce a fost stabilită o altă variantă, în sensul de a se mări cu o săptămână vacanţa de iarnă şi de a se amâna tot cu o săptămână încheierea cursurilor, este una benefică, atât pentru elevi, cât şi pentru cadrele didactice", a precizat preşedintele FSLI, Simion Hancescu.

FSLI susţine că prelungirea cu o săptămână a vacanţei de iarnă este benefică, în condiţiile în care în prima săptămâna după Anul Nou prezenţa la cursuri a fost scăzută în foarte multe unităţi de învăţământ.

"Prelungirea cu o săptămână a vacanţei de iarnă este benefică şi din alt punct de vedere. Această măsură conduce şi la o economie importantă, pe care statul român o face la cheltuielile privind încălzirea spaţiilor şcolare şi iluminarea acestora", a completat Simion Hancescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine