2020-02-26 00:43

Fumatul, la un pas să fie interzis

 |  22:47
Fumatul, la un pas să fie interzis

Fumatul în spaţii publice este la un pas să fie interzis prin lege. Actul normativ a primit deja avizul Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

Initiatoarea proiectului, deputatul PSD Aurelia Cristea spune ca legea este sustinuta de 105 parlamentari.

"Ma bucur ca ratiunea privind grija pentru sanatate si responsabilitatea pe care o avem fata de generatiile tinere a triumfat. Avizul de astazi a incununat o lupta de ani de zile dusa in primul rand de specialistii din domeniul medical- pneumologie, cardiologie, oncologie, experti din Ministerul Sanatatii. Lor li s-au adaugat mereu oameni noi, tineri. Trebuie sa spunem lucrurilor pe nume: tinerii s-au dovedit a fi cei mai ferventi sustinatori si aprigi luptatori pentru interzicerea fumatului in spatiile publice", scrie deputatul intr-un comunicat oficial, potrivit StirileProtv.

Daca va fi votata, legea ar interzice fumatul in toate spatiile publice inchise, cu doar doua exceptii. Penitenciarele de maxima siguranta si zona de tranzit a aeroporturilor internationale unde vor fi amenajate spatii destinate exclusiv fumatorilor.

Votul decisiv le apartine deputatilor, camera fiind for decizional in acest caz.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-10Parerea ta...

STOP FUMAT IN STATIILE DE AUTO
11 Noi 2015

ESTE IMPERIOS NECESAR SA FIE INTERZIS FUMATUL IN STATIILE DE AUTOBUZ, IESIRILE DIN SUPERMARKET -- ELEVII STAU INTRE FUMATORI SI ESTE NOCIV, ASTMATICII AU CRIZE DE LA FUMUL DE TIGARA SI ESTE SI DEZGUSTAOR SA VEZI ATATEA CHISTOACE DE TIGARI IN JURUL TAU! AM VAZUT AMBULANTE CHEMATE PT PERSOANE CARE AU FACUT CRIZE DIN CAUZA FUMULUI! PE STRADA, ATUNCI CAND BATE VANTUL, SCRUMUL CARE ZBOARA, INTRA IN OCHII PIETONILOR SAU LE ARDE IMBRACAMINTEA! SANATATEA COSTA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine