2020-02-24 14:55

Funeriu & comp. se lăfăie în lux. Melania Mandas Vergu mai profită încă de funcţia pe care a deţinut-o în Ministerul Educaţiei

 |  17:20
Funeriu & comp. se lăfăie în lux. Melania Mandas Vergu mai profită încă de funcţia pe care a deţinut-o în Ministerul Educaţiei

Conducerea Ministerului Educaţiei beneficiază de abonamente în valoarede peste 10.000 de euro la una dintre cele mai exclusiviste baze sportive dinCapitală, “Pescariu Sports & SPA, cu toate că, nu cu mult timp în urmă, cele două părţi se luptau pentru terenul pe care este amenajat acum clubul de fiţe. Şefii Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, înfrunte cu Daniel Funeriu, beneficiază de gratuitate la abonamente la piscină, sală de fitness,masaj, saună şi SPA, ce în mod normal valorează peste 2.000 de euro. Printrepersoanele ce se folosesc de numele Ministerului Educaţiei pentru a se bucurade tratamentul de lux se numără şi fostul consilier al lui Daniel Funeriu,Melania Mandas Vergu, cu toate că aceasta nu mai are nici o legătură cuinstituţia. Vergu se bucură de un tratament mai privilegiat chiar şi decât soţia ministrului Funeriu, care îşi plăteşte abonamentul laacelaşi club, potrivit surselor din cadrul MECTS.

Mai marii Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) profită de funcţiaocupată şi se distrează la unul dintre cele mai luxoase cluburi de sport şi SPAdin Capitală. Terenul pe care este amenajat clubul “de fiţe” (Pescariu Sports &SPA) aparţine chiar Ministerului Educaţiei şi este concesionat către fostultenisman Dinu Pescariu. În urmă cu câţiva ani, Ministerul Educaţiei, condus laacea vreme de Ecaterina Andronescu, acţiona în instanţă firma lui Pescariu,încercând să redobândească fosta bază sportivă “Cutezătorii”. Între timp, celedouă părţi par să fi căzut la pace. Fireşte, cât timp conducerea MECTS, înfrunte cu ministrul Daniel Funeriu, beneficiază de abonamente “all inclusive” la “Pescariu Sports &SPA”.

Printre persoanele care folosesc de imaginea MinisteruluiEducaţiei pentru a se destinde la unul dintre cele mai exclusiviste bazesportive din Capitală se regăsesc şi nume care nu mai au legătură cuinstituţia.

Adio, dar rămân cu tine

Un exemplu este fosta consilieră a ministrului educaţiei,Melania Mandas Vergu, demisă din funcţie la începutul lunii iunie, după cemass-media a demonstrat că firma de consultanţă la care deţinea pachetulmajoritar de acţiuni gestiona fondurile europene destinate MECTS. În plus,sediul firmei de consultanţă se afla chiar într-o garsonieră al căruiproprietar era chiar fosta consilieră a lui Funeriu. Deşi a plecat de câtevaluni din minister, Melania Mandas Vergu are în continuare beneficii de pe urmafuncţiei pe care a deţinut-o. Vergu are un abonament “all inclusive” la “Pescariu Sports &SPA”. Conform documentelor,valoarea abonamentului fostei consiliere a lui Daniel Funeriu este de “0 lei”, iar firma la care este angajată Melania Vergu esteMinisterul Educaţiei. Dacă nu ar beneficia de reducerea destinată MinisteruluiEducaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Melania Mandas Vergu ar fifost nevoită să scoată din buzunar peste 2.000 de euro pentru abonamentul pecare îl are în prezent. Potrivit surselor din cadrul MECTS, aceasta are “un statut mai privelegiat chiar decât doamna Funeriu”, soţia ministrului educaţiei fiind nevoită să-şiplătească abonamentul la clubul lui Dinu Pescariu.

“Nu o să-l pun pe Funeriusă aleagă între mine şi PDL”, declara Melania Mandas Vergu după ce a fost demisă din funcţia deconsilier chiar de către ministru. Fostul angajat al MECTS susţinea că respectădecizia ministrului Daniel Funeriu. Categoric, nu ai cum să nu respecţi opersoană alături de care mergi la SPA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine