2020-06-05 23:12

Furnizarea AGENTULUI TERMIC a fost repornită în trei mari orașe

 |  12:02
Furnizarea AGENTULUI TERMIC a fost repornită în trei mari orașe

Regia de termoficare Cluj-Napoca, cea din Timișoara și cea din Oradea au decis reluarea furnizarii agentului termic, din cauza temperaturilor care au coborât, în medie, la 4-5 grade. Sistemele centralizate fuseseră oprite pe 23 aprilie.

Directorul de dezvoltare al Regiei Autonome de Termoficare (RAT) Cluj-Napoca, Dan Cupşa, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că s-au primit solicitări din partea clujenilor încă de la sfârşitul săptămânii trecute pentru reluarea furnizării încălzirii.

„RAT Cluj-Napoca a reluat în noaptea de marţi spre miercuri furnizarea agentului termic la apartamentele racordate la sistemul centralizat, după ce temperaturile au coborât în timpul nopţii, în medie, la 4-5 grade. În ultimii 10 ani nu am mai avut o astfel de situaţie, să furnizăm agent termic aproape de jumătatea lunii mai. Era o necesitate, însă, ţinând cont de condiţiile meteo şi de faptul că am avut şi solicitări din partea clujenilor încă de la sfârşitul săptămânii trecute. Furnizarea încălzirii a fost oprită în Cluj-Napoca în 23 aprilie”, a spus Cupşa.

Conform acestuia, ţinând cont de prognoza meteorologică, furnizarea agentului termic se va menţine cel puţin şi pe parcursul săptămânii viitoare, în special în timpul nopţii, când se vor înregistra temperaturi scăzute.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine