2019-07-15 21:15

Gabi Firea a făcut ANUNŢUL. Ce se întâmplă cu angajaţii RATB după ce Regia a devenit Societatea de Transport Bucureşti

 |  15:25
Gabi Firea a făcut ANUNŢUL. Ce se întâmplă cu angajaţii RATB după ce Regia a devenit Societatea de Transport Bucureşti

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat că Regia de Transport Bucureşti, pe scurt RATB, a devenit, oficial, Societatea de Transport Bucureşti SA. Ceea ce este mai important e că că în urma acestei schimbări, nu se vor face disponibilizări.

„Astăzi s-a realizat un pas esenţial pentru modernizarea transportului public: Regia Autonomă de Transport Bucureşti SA a devenit Societatea de Transport Bucureşti - STB SA. Această modificare este obligatorie pentru acesarea de fonduri europene nerambursabile de către autoritatea publică locală (…) Totodată, existenţa unui contract de servicii publice este obligatorie pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile de către autoritatea publică locală”, a declarat joi primarul general, Gabriela Firea, care a adăugat că, prin această reformă nu vor fi făcute disponibilizări de personal, „toţi salariaţii urmând să fie preluaţi în structura noii societăţi comerciale”.

400 de autobuze noi Euro VI sosesc luna viitoare

Firea mai adaugă faptul că luna viitoare vor sosi primele autobuze noi, Euro VI, din cele 400 recent achiziţionate de Primăria Capitalei: „Aceste mijloace de transport sunt dotate la cele mai înalte standarde, au tot confortul, aer condiţionat, sistem de taxare inteligent, sistem GPS care permite localizarea în trafic şi furnizarea către călători a informaţiilor legate de timpii de aşteptare în staţie şi de parcurgere a traseului, sunt accesibilizate pentru toate categoriile de pasageri, beneficiază de supraveghere video atât în interior cât şi în exterior. De asemenea, în paralel, se desfăşoară acţiuni de modernizare a mijloacelor de transport în comun existente, precum şi acţiuni de reabilitare a infrastructurii de transport”, mai declară Gabriela Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-13Parerea ta...

ANONIM
13 Sep 2018

EURO 6 FACUT DE TURCI ? TE STERGE SI LA FOFOLOANCA ? CINE PLATESTE SUMA COLOSALA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray