2020-08-08 03:43

Gabi Firea anunță inaugurarea Centrului pentru situații de urgență

 |  08:23
Gabi Firea anunță inaugurarea Centrului pentru situații de urgență

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, vineri seară, la B1 Tv, că Centrul pentru situații de urgență a fost inaugurat.

„Împreună cu reprezentanți de la Ministerul de Interne și de la Ministerul Sănătății am reușit chiar astăzi, când dumneavoastră realizați această emisiune, să organizăm prima ședință a Comitetului municipal pentru situații de urgență în noua clădire în care vor funcționa toate cele 39 de instituții implicate în domeniul siguranței cetățeanului. (...) A durat trei ani să se contruiască această clădire, care este de top la nivel european. Din banii bucureștenilor s-au cheltuit 30 de milioane de euro și fostul guvern a alocat 10 milioane de euro. (...) SMURD, Pompieri, Ambulanța, ISU și toate celelalte instituții lucrează în aceeași instituție, în același compartiment. Pot să comunice direct și să vadă toate resursele pe un ecran uriaș. Vor vizualiza în timp real ce se va întâmpla la locul accidentului (...)Este un proiect mult așteptat. V-a salva vieți.”, a declarat Gabriela Firea la emisiunea moderată de Irina Petraru, la B1 Tv.

Totodată, primarul Capitalei a dat asigurări că toate spitalele din București vor fi reabilitate.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a mai spus, de asemenea, că stocul de gaze, pentru perioada noiembrie - martie, este asigurat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz