2020-01-25 12:56

Gabi Firea, decizie în memoria lui Radu Beligan: o piațetă va primi numele maestrului

 |  18:58
Gabi Firea, decizie în memoria lui Radu Beligan: o piațetă va primi numele maestrului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea anunță că va propune Consiliului General ca piațeta dintre Bd. Carol I și Bd. I.C. Brătianu, situată în vecinătatea Ministerului Agriculturii, vis-a-vis de Teatrul Național, să poarte numele maestrului Radu Beligan.

”Timp de peste șapte decenii, maestrul Radu Beligan a marcat scena mai multor teatre bucureștene și naționale, fiind unul din principalii reprezentanți ai generației de aur teatrului românesc. Această carieră artistică de excepție merită pe deplin omagiul nostru, al bucureștenilor. Am toată convingerea că propunerea va fi acceptată de consilierii generali.

Proiectul de hotărâre va conține un articol prin care se va abroga art. 2 alin b, din HCGMB nr. 31/2003, care prevede că numele unor persoane pot fi atribuite unor de străzi sau altor spații urbane după cel puțin 3 ani de la încetarea din viața a persoanei în cauză. Această restricție care există în prezent în cazul denumirilor străzilor și spațiilor urbane din Capitală nu se justifică în niciun fel în cazul maestrului Radu Beligan.

Sunt convinsă că ceea ce reprezintă astăzi Radu Beligan pentru bucureșteni va fi la fel de prezent în sufletul acestui oraș mulți ani de acum încolo. Prin urmare nu văd niciun motiv să așteptăm trei ani pentru a recunoaște public meritele deosebite ale marelui maestru”, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-20Parerea ta...

ANONIM
20 Iul 2016

Cu chiloti in mina gindeste in concediu
CROCODILUL FLAMAND
20 Iul 2016

PE CAND BOTEZAM B-DUL UNIRII SOSEAUA CHILOTZARESELOR....CA SA STIM CLAR CA DRUMUL CARE DUCE LA CASA POPORULUI E CEL DE PE CARE SE PESCUIESC CURVELE PENTRU BOLSEVICII DE CUMETRIE......SI NU MAI DAU NUME PENTRU CA NU ARE SENS...TOATE SUNT LA FEL...ASTA E RETZETA DE DINAINTE DE 1989....DACA NU VEDEAM CU OCHII MEI CUM LE ADUCEA MA-SA DE MANUTZA LA TATULICI LA TELEVIZIUNE PE FETITZELE DE 10ANI CA SA AJUNGA CURVISTINE LA PARTID....POATE NU CREDEAM...DAR ASA VREAU SA VAD CINE ARE CURAJ SA ZICA CA NU E ADEVARAT...SA-L SCUIP IN OKI
ION ILIESCU -RăSPUNS PT. CRO
21 Iul 2016

Ești un mincinos!
ION ILIESCU
21 Iul 2016

Răspunsul este pt. CROCODILUL FLAMAND. Repet: ești 4396un mincinos!
CROCODILUL FLAMAND
21 Iul 2016

LE LUA TATULICI PE FETITZE SI LE PUNEA CU FUNDUL PE MESELE DE MONTAJ....HAI FETELOR....SA VA EXPLICE TATICUL CUM E CU DANSA INTR-ANSA...SI DUPAIA DACA VA SPECIALIZATI VA TRIMITE TATA LA EMISIUNEA "VENITI CU NOI PE PROGRAMUL DOI"......SI PE URMA LA F-S-N..........LA TOVARASII BOLSEVICI...CA LE PLAC PROSPATURILE.....ERA SI UN BANC PE VREMEA AIA....DE CE SEAMANA MOLDOVENCELE CU NUCILE VERZI....CA VIN NECOAPTE SA-SI SPARGA MINGEACUL LA BUCURESTI...LA TELEVIZIUNE...TRAILES BAHTALO...STUPID PEOPLE....CURVELE DE LA TELEVIZUNE AU AJUNS MARI TZATZE-CHILOTZARESE...........VA CONDUC NISTE TARFE....VAI DE CAPUL VOSTRU CARE ATI ACCEPTAT ASA CEVA....SI MAI VA SI IMPUIE CREIERII DE PE LA TOATE POSTURILE DE TELEVIZIUNE....NU SE MAI CHEAMA PROSTITUTIE......SE CHEAMA PRESS-STITUTIE..............CURVELE DE LA TELEVIZOR...SPARTE DE TATULICI IN STUDIOUL 4....STUPID PEOPLE....LE MAI SI VOTEAZA...BORDELUL DE LA F-S-N
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine