2019-10-19 17:43

Gabi Firea își DONEAZĂ 10% din SALARIU pe trei luni pentru refacerea CATEDRALEI Notre Dame

 |  15:15
Gabi Firea își DONEAZĂ 10% din SALARIU pe trei luni pentru refacerea CATEDRALEI Notre Dame

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că îşi donează 10% din salariu, timp de trei luni, fondului instituit pentru finanţarea lucrărilor de reconstrucţie a catedralei Notre Dame, cuprinsă de flăcări luni seară și avariată serios.

"Stimată Doamnă Primar, În numele Bucureştiului şi al locuitorilor săi, vă transmit mesajul nostru de compasiune si solidaritate, dupa teribilul incendiu ce a mistuit Catedrala Notre Dame de Paris, simbolul şi inima Franţei, parte a patrimoniului arhitectural mondial (...) Această tragedie a unit nu numai un popor, ci o întreagă lume. Am văzut ieri un popor francez îngenuncheat, dar nu în semn de înfrângere, ci într-un act impresionant de credinţă! Indiferent de naţionalitate sau origine, oameni din întreaga lume s-au rugat pentru eroii pompieri care şi-au riscat viaţa pentru a salva acest simbol al umanităţii şi iată că astăzi avem speranţa unui nou început! Personal, doresc să mă alătur eforturilor de solidaritate şi să donez 10% din salariul meu, timp de trei luni, în fondul de solidaritate dedicat reconstrucţiei Catedralei Notre Dame de Paris. Sper ca gestul meu să fie urmat de cât mai mulţi oameni", anunță Firea în scrisoarea trimisă primarului din Paris, Anne Hidalgo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-16

In legatura cu acest articol...

Întregul focar al incendiului de la Notre-Dame este stins, anunţă pompierii din Paris

Incendiu la Notre Dame: Coroana de spini a lui Iisus şi mantia lui Ludovic al IX-lea, salvate

Catedrala NOTRE DAMME, încă în flăcări. În bisericile din Franţa bat clopotele în semn de solidaritate / REACȚIILE lui Trump, Macron, Iohannis
Parerea ta...

MITICA GOARNA
16 Apr 2019

Si joianis i-si doneaza chiria de la doua case.
LATRINA 3
17 Apr 2019

A DONAT CELOR 20 FIRME DE CASA PATRIMONIU DE UTILAJE AL PRIMARIEI . PLUS 5 000 DE ANGAJATI
LIMBA LATA
17 Apr 2019

Iar ea a are citeva hectare de Padure la Baneasa . Are din munca cinstita si mostenire de la masa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray