2020-07-04 16:15

Gabriel Mutu, atact dur: Lor nu le pasă

 |  08:42
Gabriel Mutu, atact dur: Lor nu le pasă

După ședința de ieri a Consiliului Local Sector 6, edilul Gabriel Mutu a reacționat dur la adresa aleșilor locali care au votat împotrivă.

"Oamenii stau în case, o parte se îmbolnăvesc, iar unii nu supraviețuiesc virusului CoVID19 - aceasta este noua realitate în care trăim. Membrii comunității noastre sunt izolați sau se autoizolează pentru binele lor și al semenilor, iar autoritățile centrale și locale sunt datoare să fie alături de ei. Partidul Național Liberal conduce țara de la nivel central, prin Guvern, iar local, are membri aleși în Consiliul Local Sector 6, dar este, pe zi ce trece, mai departe de români.Astăzi, în ședința de la Sectorul 6, consilierii PNL au votat împotriva sănătății bucureștenilor. Votul dat online, din confortul caselor, împotriva rectificării bugetare arată nepăsarea și actul aproape criminal al peneliștilor. Era normal să propun suplimentarea bugetului pentru continuarea măsurilor destinate prevenției răspândirii noului coronavirus, respectiv: dezinfectarea trotuarelor, carosabilului, școlilor, piețelor, parcurilor, locurilor de joacă, scărilor de bloc, dar și asistența vârstnicilor și a persoanelor izolate. Rectificarea bugetului Sectorului 6 a trecut, chiar și prin votul împotrivă dat de PNL. Asta e realitatea din Sectorul 6: peneliștii acționeză fără să le pese de oameni, fără viziune, fără viitor", a scris primarul pe pagia sa de facebook. 

Grupul consilierilor locali USR Sector 6 salută organizarea on-line a ședinței de astăzi, 26 martie, a Consiliului Local al Sectorului 6.

In sedinta de ieri s-au votat Conturile de execuție. USR s-a abtinut, iar PNL a votat impotriva.  Totodata, alesii locali au discutat Proiectul privind prima rectificare a Bugetului local, din cauza situației răspândiri virusului COVID-19. Proiectul prevede folosirea sumei de 9.520.000 de lei pentru achiziționarea de materiale de protecție pentru Politia Locala si Direcția de Impozite, pentru dezinfectarea unităților de învățământ, pentru protejarea categoriilor vulnerabile și la ADPDU Sector 6. De asemenea, Fondul de rezervă a fost majorat de la 500.000 de lei la 5.000.000, tot pentru asigurarea de finantare privind combaterea pandemiei. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz