2019-10-16 05:15

Gabriela Firea a trimis Corpul de control la RATB

 |  12:39
Gabriela Firea a trimis Corpul de control la RATB

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că a trimis Corpul de control la RATB, fiind nemulţumită de felul în care reprezentanţii regiei au respectat dispoziţiile sale. Firea le reproşează celor de la RATB că nu au deszăpezit staţiile şi trotoarele.

"Am mai avut o nemulţumire - şi am reacţionat prompt - atât în ceea ce priveşte trotuarele, cât şi în ceea ce priveşte staţiile RATB. (...) Nu am fost mulţumită de cum au respectat dispoziţiile mele reprezentanţii RATB, lucru pentru care am dispus trimiterea Corpului de control al primarului general în misiune ad-hoc, azi dimineaţă, pentru a vedea de ce ceea ce noi am decis ieri nu s-a respectat. Am spus şi am dispus, de asemenea, să fie chemaţi angajaţi de acasă, dacă sunt mai mulţi în concediu. Am dispus scoaterea în trafic a mai multor maşini şi au scos doar 11 în plus, lucru care nu este în măsură să ne mulţumească. Voi face mai spre seară un raport complet în ce priveşte RATB", a spus ea, după Comandamentul de iarnă convocat la sediul Poliţiei Locale. Joi, la Comandamentul de iarnă convocat la sediul Primăriei Generale, Gabriela Firea a cerut ca RATB să ia toate măsurile necesare pentru ca bucureştenii să nu stea mult în trafic sau în staţii. "Să se facă un plan al autobuzelor, troleibuzelor şi tramvaielor. Eventual, mai chemaţi de acasă dacă sunt concedii, pentru a acoperi această perioadă dificilă din punct de vedere al condiţiilor meteo, cu un ger năprasnic şi cu zăpadă viscolită, astfel încât să nu se întâmple îmbolnăviri grave şi să nu existe probleme în staţiile RATB", a declarat edilul general. Daniel Titu, director exploatare RATB, a declarat, la momentul respectiv, că regia este pregătită pentru a respecta graficul de circulaţie planificat, dar şi că toate autobuzele şi troleibuzele sunt dotate cu anvelope de iarnă. El a mai precizat că parcul de tramvaie, troleibuze şi autobuze a fost suplimentat cu câteva vehicule în luna decembrie şi a menţionat că numărul concediilor de odihnă este mai mic decât cel planificat lunar pe parcursul anului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Campanie greţoasă Laudă-mă gură, că ţi-oi da friptură, spune o vorbă românească. Mai întâi, a îngreţoşat o naţie în campania prezidenţială, apoi a tăcut nepermis de mult în propia-i campanie la locale. Acum, de teama parlamentarelor şi în speranţa avansării în funcţie, Gabriela Firea se dezice de responsabilităţi importante şi doar uneori vorbeşte cu subînţeles. Să o iau în ordine. Problema gratuităţii RATB a fost prima promisiune uitată
06 Oct 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray