2020-04-10 00:31

Gabriela Firea cere DEMISIA ministrului Mediului după amenda primită de primărie

 |  15:50
Gabriela Firea cere DEMISIA ministrului Mediului după amenda primită de primărie

Primarul general Gabriela Firea cere demisia ministrului Mediului după ce municipaliatatea a primit amendă pentru poluarea din București. Firea spune că de fapt, ministrul Mediului, Costel Alexe, ascunde adevăratul vinovat, ministerul Economiei, cel care gestionează CET-ul care ar fi poluat Bucureștiul.

„Eu îi cer demisia domnului Alexe pentru minciunile pe care le spune în fiecare zi. El este în campanie electorală pentru CJ Iași și este extrem de supărat pe colegii săi că nu l-au lăsat să candideze la Primăria Iași și au preferat să-l susțină pe actualul primar, domnul Chirica”, a declarat Firea într-o intervenție telefonică la Antena 3, citată de Mediafax.

„Ca să-și facă campanie electorală la Iași, domnul ministru îi terorizează pe bucureșteni! Domnul ministru avea raportul pentru poluarea de duminică spre luni. A trecut la secret acele documente pentru a nu fi văzute de jurnaliști, de toți bucureștenii. Pe cine protejează domnul Alexe? Vă spun eu pe cine protejează și îmi asum ceea ce spun! Domnul Alexe îl protejează pe colegul său de partid Virgil Popescu, pentru că poluarea de duminică spre luni a fost cauzată de CET Grozăvești! Vreau să vă spun că toate CET-urile din București sunt extrem de poluante. Ei folosesc păcură în perioada în care sunt -10 grade, dar au vrut să scape de ea. Inițial au încercat să acopere această mizerie pe care au făcut-o și au zis că n-au ars păcura. Ulterior, ministrul Virgil Popescu, pentru că noi aveam documentele, a fost nevoit să recunoască că poluarea vine de la CET Grozăvești și CET Progresul”, a mai spus primarul general.

Primăria Capitalei și primăriile de sector din București au fost amendate de inspectorii Gărzii de Mediu cu suma de 75.000 de lei pentru că nu au implementat corect măsurile pe care și le-au asumat în Planul Integrat de Calitate a Aerului, a anunțat ministrul interimar al Mediului, Costel Alexe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-07

In legatura cu acest articol...

Primăria Capitalei, AMENDATĂ de Garda de Mediu în scandalul POLUĂRII aerului
Parerea ta...

BEBICA
07 Mar 2020

DUPA CE CA E TZOAPA , MAI E SI PROASTA TZARANCA .
CAPUSE
07 Mar 2020

Da boala peste ea cit de curind . Sa vedem cind se recupereaza bani de la firmele fantoma . Cineva dintr o firma a ei zicea ca nici nu stie pentru ia banii . Acte fantoma si fictive
UN CETATEAN
08 Mar 2020

Bine, dar in 4 ani de mandat nu a facut nimic pentru poluare. A dat avize pentru noi blocuri pe toate spatiile libere in loc de parcari si spatii verzi, taiat aiurea copacii. Trebuiau scosi si pusi altii pentru poluare si umbra. La vara la 40 gr. C o sa cautam umbra si nu avem. Gropi de gunoi ecologice nimic, selectare gunoaie pe tot orasul ioc. Pentru trafic nimic si a importat autobuze turcesti pe diesel. Sa se duca in Voluntari, acolo ii este locul.
GHERTOI
08 Mar 2020

Vrea sa taie padurea Baneasa . Pentru a construi blocuri . Ea are citeva hectare padure modtenire de la masa . Si Udrea ia dat teren padure Baneasa lui Tiriac , lentru blocuri si cu fonduri europene . Fara bani lui , era foarte sarac . Gasca favorizatilor Patricieni
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine