2020-08-13 00:47

Gabriela Firea, despre groapa de gunoi Iridex: Fenomenul de poluare persistă

 |  14:55
Gabriela Firea, despre groapa de gunoi Iridex: Fenomenul de poluare persistă

Primarul general Gabriela Firea a declarat, luni, referitor la groapa de gunoi Iridex, că fenomenul de poluare persistă, existând riscul să se constate neîndeplinirea măsurilor stabilite.

"Pentru așa numita groapa Iridex, Agenția pentru Protecția Mediului București și Garda București au transmis că s-a emis o notificare prealabilă suspendării autorizației integrate de mediu și există posibilitatea suspendării acestei autorizații după expirarea termenului de 60 de zile dacă se constată că măsurile stabilite de Garda de Mediu nu au fost îndeplinite. Persistă fenomenul de poluare și în acest moment, pe de o parte, și există riscul să se constate neîndeplinirea măsurilor stabilite în intervalul rămas până la data de 10 octombrie, data limită pentru conformare. Așteptăm așadar până pe 10 octombrie să vedem dacă s-au luat măsurile indicate de autorități", a precizat Gabriela Firea, în cadrul Comandamentului pentru analizarea problemelor de mediu ale Capitalei, potrivit Agerpres.

Primarul a mai spus că urmează să fie încheiat un protocol între Garda de Mediu, Poliția Locală a Municipiului București și polițiile locale de sector și din comunele Chiajna și Chitila, pentru stabilirea unor puncte fixe de control, prin care să se asigure monitorizarea permanentă a activității din zonă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz