2020-07-07 09:56

Gabriela Firea face plângere PENALĂ pe numele miniștrilor de la Mediu și Economie

 |  21:12
Gabriela Firea face plângere PENALĂ pe numele miniștrilor de la Mediu și Economie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat duminică, la Antena 3, că va face plângeri penale pe numele ministrului Mediului, Costel Alexe, şi pe cel al ministrului Economiei, Virgil Popescu, în urma scandalului cu poluarea din Bucureşti, de săptămâna trecută.

"Săptămâna viitoare, depunem plângere penală pe numele ministrului Economiei şi pe cel al Mediului. Aş vrea ca organele de anchetă să vadă dacă a fost un incident întâmplător (...).

Poluarea a venit de la CET Grozăveşti. La CET Grozăveşti s-a ars păcură. Păcura generează poluare cu dioxid de sulf şi de azot, iar acesta este un atentat la viaţa cetăţenilor", a afirmat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea la Antena 3.

În urmă cu o săptămână, în noaptea de duminică, în București, s-a înregistrat o poluare record.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-08Parerea ta...

UN CETATEAN
09 Mar 2020

Da si nu se alege cu nimic !Primaria putea sa faca proiect cu asociatiile de blocuri, pe bani europeni pt. Centrale de cartier, iar pe terase sa monteze panouri solare. A facut ceva,?! Nimic! Cet-urile au folosit dintotdeauna pacura asa ca poluarea nu este toata a lor. Iar iarna aceasta a fot mai calda si nu au ars pacura in nestire. Firea o cauta cu lumanarea ! De traficul rutier infernal si toate rablele care merg, autobuze pe diesel turcesti, nimic ?!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz