2020-07-09 05:43

Gabriela Firea îl PROVOACĂ pe Dragnea: ”Să organizeze REFERENDUM pentru București”

 |  20:45
Gabriela Firea îl PROVOACĂ pe Dragnea: ”Să organizeze REFERENDUM pentru București”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea vine cu o nouă propunere surprinzătoare după ce zilele trecută anunța că Liviu Dragnea vrea desființarea Bucureștiului. Firea propune organizarea unui referendum pentru ca cetățenii să se exprime dacă sunt sau nu de acord cu acest lucru.

”Ca bucurestean sunt multumita cum e organizată acum Capitala. Daca Dragnea doreste sa schimbe modelul administrativ, el trebuie sa organizeze referendumul, sa intrebe oamenii daca sunt de acord, sa aiba 6 firme de autobuze pentru fiecare sector, sa se taie tevile de la radet, sa taiem Ciurel intre sectoare, la fel cu spitalele daca te doare capul te duci intr un sector etc.” a declarat Gabriela Firea, luni seara într-o conferință la Primăria Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-12

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Gabriela Firea anunță ÎNCHIDEREA Arenei Naționale
Parerea ta...

SĂ FACEM!
12 Noi 2018

Cu următoarele întrebări: 1. sunteți de acord cu reducerea nr.de parlahoți, la doar 100? 2. sunteți de acord cu intrarea la pușcărie pe viață pentru toți parlahoții care au furat și vândut România? 3.Sunteți de acord cu scoaterea din afara legii a pensiilor speciale? 4. Sunteți de acord cu o nouă grilă de salarii în care magistrații, procurorii, cei din servicii ori din multinaționale sau agenții bizare, să nu mai încaseze baloți de saci de bani? și-ar mai tot fi!
TRADATORI DE TARA
12 Noi 2018

MA PIS PE EI POLITRUCI MAFIOTI GASCA SI ELENA DIN TROIA LIMBA LATA DE VOLUNTARI . A MUTAT TOATA PRIMARIA VOLUNTARI LA CAPITALA 20 000 DE SALARIATI SI FIRME CAPUSA . AU VENIT BANDITI LA CONDUCERE . IAR NOI CETATENI UNDE SUNTEM ???????????
ANONIM
13 Noi 2018

Trebui întrebați bucureșteni: 1.dacă sunt mulțumiți de condițiile traficului din bucurești... 2 dacă toți bucuresteni( inclusiv cei de la curți) dacă sunt de acord cu pomenire primăriei.....subvenții la căldură...spectacole aiuristice ...blocați de stea in ptr evenimente....anvelopari gratuite...... Vorba chiorului( stia el ce spune) AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTA ...DIN TAXE SI IMPOZITE... folositi ptr clanul firea/ pânzele/ petrache/ oprea ....
ANONIM
13 Noi 2018

Trebui întrebați bucureșteni: 1.dacă sunt mulțumiți de condițiile traficului din bucurești... 2 dacă toți bucuresteni( inclusiv cei de la curți) dacă sunt de acord cu pomenile primăriei.....subvenții la căldură...spectacole aiuristice ...blocări de strazi ptr evenimente....anvelopari gratuite...... Vorba chiorului( stia el ce spune) AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTA ...DIN TAXE SI IMPOZITE... folositi ptr clanul firea/ pandele/ petrache/ oprea ....
ANONIM
14 Noi 2018

In afara de coana Firea, cine a mai auzit de intentia de desfiintatare a Bucurestiului? Plateste referendumul din banii ei?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz