2020-06-02 15:57

Gabriela Firea, interesată de stadiul lucrărilor din cartierul ANL Henri Coandă

 |  14:56
Gabriela Firea, interesată de stadiul lucrărilor din cartierul ANL Henri Coandă

PMB a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut vineri o ședință de lucru cu reprezentanți ai direcțiilor de specialitate din cadrul PMB pentru a discuta despre stadiul lucrărilor din cartierul ANL "Henri Coandă".

În zona în care s-a realizat ansamblul de locuințe nu sunt dezvoltate rețelele de alimentare cu apă, canalizare și iluminat public. Totodată, cele 27 de străzi ale cartierului au în prezent sistem rutier de pământ.

"Trebuie să găsim urgent soluții pentru finalizarea acestui proiect și să încercăm să respectăm termenele. Presiunea pe care o fac locuitorii din cartierul 'Henri Coandă' este legitimă, pentru că s-a pierdut foarte mult timp. Deși au fost implicate toate unitățile administrativ-teritoriale responsabile și alte instituții publice (...), nu s-a reușit până acum identificarea unor soluții pentru întreaga suprafață a cartierului iar persoanele care și-au cumpărat locuințe în acest cartier nu își pot desfășura viața într-un mod normal. Prin urmare, este important să luăm măsuri pentru menținerea unui ritm de execuție susținut și întocmirea unui calendar al lucrărilor", a precizat Gabriela Firea, într-un comunicat de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-19Parerea ta...

ANONIM
19 Aug 2016

Alta hotie , platita de primarie si bani nostri
ANONIM
20 Aug 2016

II CUMPARA BLOCURILE LUI FINUTUL NEGOITA . DE AFACERE DE FAMILIE LA PRIMARIE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine