2020-08-09 11:29

Gabriela Firea, MĂSURI extreme pentru efectele vremii

 |  16:40
Gabriela Firea, MĂSURI extreme pentru efectele vremii

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat Comandamentul de iarnă, pentru duminică, la ora 12.00, la sediul Primăriei, pentru a fi analizate măsurile ce se impun după ninsoare. La şedinţă, au participat toţi factorii implicaţi în programul de deszăpezire din Capitală.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat măsurile luate în urma avertizărilor meteorologice emise de ANM: „Am convocat această întâlnire pentru ca toate subunitățile Primăriei Generale să ia toate măsurile care se impun pentru ca populația să nu aibă de suferit din cauza condițiilor meteo. În această noapte, va ploua, va fi lapoviță și ninsoare. Iată că sunt motive suficiente pentru a spori acțiunile în Captală, în toate cele șase sectoare, așa cum s-a acționat și aseară. Nu trebuie să fie nimeni afectat de condițiile meteo. Solicit tuturor operatorilor de salubritate să acționeze cu seriozitate și în această seară, inclusiv cu tratamente de prevenție. În teren, vor fi 250 de utilaje, în această seară. Am solicitat Regiei de Transport RATB să curețe stațiile”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Antena 3.

Prezentă la comandament, directoarea ANM, Gabriela Băncilă, a explicat cum va fi afectată Capitala de avertizarea meteo:„La ora 11, ANM a emis un mesaj de informare meteorologică. Nu apreciem că Bucureștiul se va afla sub incidența mesajului de informare meteorologică. În cursul nopții ce urmează precipitațiile își vor face apariția și în zona Capitalei”, potrivit ANM.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz