2019-08-22 06:34

Gabriela Firea o scoate la raport pe Gabriela Szabo

 |  12:18
Gabriela Firea o scoate la raport pe Gabriela Szabo

În toamna anului 2017, edilul șef al Capitalei, Gabriela Firea, o impunea ca director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) București pe fosta atletă Gabriela Szabo. Numai că, de atunci, performanțele sportivilor de la clubul finanțat anual din banii bucureștenilor, cu suma de 15 milioane de euro, au început să devină o raritate.

Anul acesta, spre exemplu, toate sporturile de echipă de la CSM București au ratat principalele obiective, în special echipa de handbal fete, în care s-au pompat circa 4.000.000 de euro. PUTEREA a solicitat primarului general Gabriela Firea să precizeze ce măsuri va dispune la CSM București ca urmare a neîndeplinirii obiectivelor propuse de către echipele de handbal masculin și feminin, seniori, respectiv senioare, adică câștigarea campionatului național și a Cupei României - la băieți, și câștigarea campionatului național și calificarea la turneul final al Cupei Campionilor Europeni - la fete. Răspunsul edilului general a fost foarte clar și prompt: „CSM București va face o analiză la sfârșitul sezonului și va comunica concluziile către presă și public”. Sezonul sportiv s-a încheiat, dar deocamdată nu se știe încă dacă directorul Gabriela Szabo a finalizat sau nu analiza cerută de Gabriela Firea. Un lucru este însă cert: concluziile nu au fost comunicate către presă și public. Rămâne de urmărit când și cu cine va face Gabriela Szabo analiza activității sportive și financiare de la CSM București.     


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-05Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
06 Iun 2019

PSD A DAT SI VOTURI IN ALEGERI LA MOGHIOROSI , NUMAI SA JONGLEZE INPREUNA JOCURILE PARLAMENTARE
STAICU CONSTANTIN
07 Iun 2019

GABRIELA SZABO A MAI CONDUS UN MINISTER UNDE A INREGISTRAT UN FIASCO TOTAL .CHIAR CU SUSPICIUNI DE FRAUDA NU STIU CUM VA JUSTIFICA CHELTUIRE BANILOR BUCURESTENILOR CUNREZULTATELE SLABE ABTINUTE DE CLUBUL PE CARE IL CONDUCE. NUMIREA EI LA CONDUCERE ARATA CA PSD-EUL PROMOVEAZA NEPOTISMUL IN FUNCTIILE DE CONDUCERE ESTE CUNOSCUT INRUDIREA GABRIELEI SZABO CU PRIMARITA FIREA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray