2020-07-04 00:23

Gabriela Firea: Primăria Generală vrea să se implice în educație și sănătate

 |  09:43
Gabriela Firea: Primăria Generală vrea să se implice în educație și sănătate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marţi, că municipalitatea vrea să se implice în educație și sănătate deoarece fără aceste două domenii România nu poate fi considerată o națiune puternică.

Gabriela Firea a făcut aceste afirmaţii la Gala olimpicilor naționali din liceele bucureștene.

"Fără sănătate și educație nu putem să mergem mai departe și nu ne putem considera o națiune puternică. De sănătate și educație avem nevoie cu toții, indiferent de starea noastră materială, de condiția noastră. (...) Cred că fiecare dintre voi conștientizează faptul că doar prin învățătură, prin educație, cultură, printr-un dialog permanent cu profesorii și cu sprijinul necondiționat și cu iubirea părinților veți putea să ajungeți în viață să faceți ceea ce vă doriți", a afirmat Gabriela Firea.

Primarul general a mai spus că „cei 97 (de elevi olimpici naționali din Capitală n.r.) merită toată aprecierea noastră, tot îndemnul nostru să meargă pe această cale, pentru că este singura prin care puteți ajunge la performanță, la excelență și la situația în care în viața voastră să vă alegeți meseria pe care o iubiți, la care visați și care să vă împlinească din toate punctele de vedere”.

„Am venit cu o inițiativă (...) prin care atât elevii olimpici naționali, locurile I, II și III, cât și dascălii lor să primească o mică recompensă simbolică — 1.000 de lei și o tabără la vară pe litoralul românesc", a completat primarul general al Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz