2019-10-18 21:50

Gabriela Firea propune un TRIBUNAL special. Cu ce se va ocupa acesta

 |  23:59
Gabriela Firea propune un TRIBUNAL special. Cu ce se va ocupa acesta

Supărată de contestațiile care se țin lanț la orice proiect pe care-l propune la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a găsit o metodă inedită pentru a rezolva problemele Bucureștiului: vrea să propună înființarea unui tribunal al ... contestațiilor.

”Peste 98% dintre contestatii sunt neintemeiate, cele mai multe la nivelul tarii, la Pmb avem licitatie pt parcare subterana, dupa 7 ani s-a anulat licitatia si trebuie luata de la 0, la fel cu sala polivalenta. 

Suntem singura tara in care o achizitie publica dureaza ani de zile, in alte tari nu dureaza mai mult de 6 luni . Faptul ca s-au permis contestatiile aberante, nu a insemnat decat o blocare a proiectelor din tara, indiferent despre ce este vb, speram sa depasim dezbaterea si sa avem o lege care sa incepe un suflu nou.

Toti primarii au aceeasi problema, toate licitatiile se desf cu mare greutate, o licitatie se poate finaliza de al treilea primar, nu este vb de persoane, este vb de cetateni care nu beneficiaza de o resursa importanta, platesc taxe care nu pot fi valorificate.

Si ca fost jurnalist si ca cetatean si ca primar pot sa spun ca cele mai multe firme care au ca obiect de activitate depunerea de contestatii sub nicio forma nu au in vedere dorinta de a obtine un profit, ci de a da semnale adevaratilor comptetitori.

M-as bucura sa se infiinteze un tribunal al achizitiilor unde contestatiile sa fie judecate cu celeritate, sa le tratam in functie de proiecte” a declarat Gabriela Firea la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-19Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Apr 2018

si un tribunal al curvelor din politica folosite ca marionete pentru MAFIE...tribunalul-BORDELURILOR DE PARTID.....avem peste tot doar panarame care ne sfideaza
MITICA GOARNA
19 Apr 2018

Un tribunal special, sub ordinea primarelui general si plenipotential.
ANONIM
23 Apr 2018

Asta e una buna. Eu credeam ca vreti un tribunal care sa albeasca hotzoii politruci si ale carui decizii sa ramana neatinse scapand prin ele de eventuala judecare altui tribunal, al clasic manuit din umbra de kovesoaie&statul de recuperare a banilor negri pt reimpartirea cascavalului muscat de zor de cine putu sta langa dl cascaval intru infruptare necontenita vreme de un mandatel, doua, trei, care cum. trebuie totusi considerata si linistea in care efectuara acesti rozatori muscatura dp muscatura eroziunea natiunii generationala un dar, un pret trebuie platit si pt tihna roaderii in pace, nu e asa? Dar uite, coana joitica&plescoi se duse fara sa treaca cum dorirati voi la redistribuire...
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Promisiuni da, proiecte ba! Zeci de întrebări şi interpelări i-au adresat bucureştenii primarului general Gabriela Firea, după ce a anunţat cu emfază că va fi în dialog “live” cu cetăţenii la Hotnews.ro. Numai că nu a fost un dialog. Oamenii au trimis întrebările cu o zi înainte, iar primăriţa a cedat nervos la criticile lor. “Scuzaţi limbajul de lemn”, a scris ea la un moment dat, jenată de răspunsurile extrase din discursurile lui Oprescu. Chiar şi întrebările bifate cu un răspuns, nu se pot numi ca atare. Neavând informaţii, primăriţa bătea câmpii cu diverse alte justificări procedurale, neinteresante pentru cetăţeni. Cum ar fi putut să ştie?! În interval de o lună de la învestire, Gabriela Firea a fost în concediu de odihnă 10 zile, timp în care consilierii au ţinut toată comunicarea, adesea dublată, cu biroul de presă al primăriei
25 Iul 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray