2020-04-05 11:29

Garda de Mediu, AMENDĂ de 100.000 de lei către CET Grozăveşti: "A folosit păcură!"

 |  23:57
Garda de Mediu, AMENDĂ de 100.000 de lei către CET Grozăveşti: "A folosit păcură!"

Garda de Mediu a amendat CET Grozăveşti cu 100.000 de lei pentru că nu a anunțat că folosește păcură. Ministrul Mediului Costel Alexe spune, însă, că CET nu a folosit păcură în exces.

„În ceea ce priveşte CET Grozăveşti, pentru că s-a vorbit foarte multe de activitatea CET Grozăveşti în ultima perioadă, a intrat în control pe data de 4 martie, controlul a fost finalizat pe 6, iar comisarii de mediu au aplicat o amendă de 100.000 de lei”, a spus Costel Alexe, ministrul Mediului.

Potrivit lui Alexe, citat de antena3.ro, amenda a fost dată pentru că CET nu a anunţat că foloseşte păcură, nu pentru că s-a folosit acest combustibil în exces.

Reprezentanşii ELCEN, cei care administrează CET-rule din Capitală, au anunţat încă de la debutul scandalului privind poluarea din Bucureti că procentul de păcură folosit în această perioadă este de până la 2%.

De altfel, Firea a declarat, duminică, faptul că va depune plângeri penale pe numele ministrului Mediului, Costel Alexe, și pe numele ministrului Economiei, Virgil Popescu, după poluarea din Capitală, când s-ar fi ars peste 260 de tone de păcură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine