2019-11-18 06:48

Gările de pe Litoral, următoarea „ţintă” a controalelor ministrului Răzvan Cuc

 |  13:57
Gările de pe Litoral, următoarea „ţintă” a controalelor ministrului Răzvan Cuc

După o călătorie cu trenul pe ruta Bucureşti-Constanţa, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, atenţionează că, odată cu începerea sezonului estival, va face controale neanunţate în gările de pe Litoral, în special în cea din Constanţa.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, avertizează că va continua controalele inopinate inclusiv în gara din Constanța, precizând că, dacă activitatea nu este normală, din punct de vedere organizatoric, va lua măsuri, la fel cum s-a întâmplat și în cazul Aeroportului Henri Coandă - Otopeni, când a cerut demisia directorului general.

„Așa cum m-am dus la Aeroportul Otopeni într-o vizită inopinată, la fel voi veni şi la Constanţa, că avem sezonul estival, care abia începe. O să vin ca să văd exact cum se desfaşoară activităţile şi, dacă  nu se desfăşoară în mod normal, aşa cum ar trebui, cu siguranţă voi lua măsuri, aşa cum am luat peste tot", spune ministrul Răzvan Cuc.

Acesta a mai precizat: "La un moment dat, o să mă urc în maşină şi o să vin şi cu maşina la Constanţa şi mă opresc direct în gară".

Declaraţiile ministrului Transporturilor vin după o călătorie cu trenul de la București la Constanța, călătorie ce a avut ca scop principal verificarea stării vagoanelor și a infrastructurii. Trenul cu care a călătorit ministrul Transporturilor a ajuns la destinație cu 5 minute mai devreme decât era programat.

Foto: realitatea.net


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-30Parerea ta...

ANONIM
30 Apr 2019

CALEA FERATA SPRE MANGALIA FACUTA ACUM PESTE 100 ANI NU A REALIBITAT -O DE LOC . TRENUL MERGE CU VITEZA ASTRONOMICA DE PESTE 5 KM / ORA . ADICA 50 KM IN 2 ORE . . INFORMATIE IOC . IN GARI ESTE DOAR O CASIERA CU PROGRAM INTRE 2 TRENURI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray