2020-02-21 13:29

Gata cu înmatriculările în Bulgaria. Legislația și taxele s-au modificat

 |  08:13
Gata cu înmatriculările în Bulgaria. Legislația și taxele s-au modificat

Legislația bulgară în ceea ce privește înmatricularea autovehiculelor a suferit modificări majore, astfel că cei care dețin mașini cu numere de Bulgaria au și ei de suferit. Taxele au crescut considerabil, iar ITP-ul nu mai poate fi efectuat fără dovada achitării impozitului.

Românii care conduc mașini înmatriculate în Bulgaria pe numele unor cetățeni bulgari care au și alte mașini sunt nevoiți să scoată din buzunare sute de euro pentru asigurările obligatorii.

"RCA a crescut foarte mult pentru persoanele fizice care au mai mult de zece mașini înmatriculate pe numele lor și pentru firmele care au mai mult de 15 mașini. Un RCA cu motor de 1.6 litri poate ajunge pâna la 350 euro", a susținut un dealer auto, scrie Reporterntv.ro.

Legislația din Bulgaria s-a modificat după ce cetățenii bulgari au înmatriculat sute sau chiar mii de mașini pe un singur nume. De altfel, firmele de asigurări au întocmit chiar și o listă neagră cu cetățenii bulgari care au înmatriculate pe numele lor mii de mașini.

În aceste cazuri, asigurările pot ajunge chiar și la 1.000 de euro pentru un autoturism cu un motor de 1,7 litri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-15Parerea ta...

MARIAN
26 Mai 2016

Uite asa se mai gaseste cate un .....f sa vb aiurea ...ai ma noi ne comparam cu aia vreodata din danemarca ...avem 200 e pe luna cui ai convine sa dea 3000 e .???? Prostiee de romani ce sànteti nu va mai reveniti niciodata ..... greuùuu asa o sá ramaneti. ...prosti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine