2019-11-15 15:35

Gata cu șotronul! Firea a interzis scrisul cu creta în parcuri!

 |  19:11
Gata cu șotronul! Firea a interzis scrisul cu creta în parcuri!

Ceea ce în urmă cu trei ani era posibil, în 2016 este imposibil. Ieri, o mamă, Cristina Milicescu, a ieşit cu copiii în Parcul Herăstrău. Cei mici au vrut să deseneze cu creta pe asfalt, dar stupoare. Un paznic a avertizat-o că nu este voie.

Contrariată, femeia a telefonat la Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement (ALPAB) unde vestea i s-a confirmat. “Am aflat că desenatul cu creta este o activitate în sine, parcul fiind gândit doar pentru plimbări, aşa că trebuie să facem un protocol de organizare de activităţi pe care să ni-l aprobe Primăria Capitalei. N-am avut suficiente abilităţi de convingere că e vorba de o cretă care se duce la prima ploaie. Doamna de la telefon mi-a spus că, deşi nu e lege, primăria nu ne mai dă voie cu creta pe asfalt în parc”, a scris pe pagina sa de socializare Cristina Milicescu. Vestea a fost distribuită imediat, iar oamenii spun că asemenea aberaţie trebuie sancţionată cumva. De acum, dispare unul dintre jocurile preferate de copii, şotronul, mai spun oamenii. Ei propun organizarea unui flashmob în care să mâzgălească tot asfaltul din parc. “Îmi pare rău că nu an reţinut numele doamnei cu care am vorbit”, a comentat stupefiată femeia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-08Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
08 Sep 2016

PAI NORMAL....IN MOLDOVA CURVELE PRECUM TROMPETA FIREA NU JOACA SOTRONUL....ALEA FAC TROTUARUL....LE DEZVIRGINEAZA TATA.....SI DUPAIA LE TRIMTE PE CENTURA...BORDELUL KOMINTERNIST.....INTEGRAREA IN ABSOLUT CU GURU...URINOTERAPIE...SI DUPAIA LA TELEVIZIUNE PE SUB BIROURI...SCOALA DE PARTID IN PATRU LABE CU TATULICI....MEMBRU MARCANT MISA...SI PE URMA LA PRIMARIE...DILAILAAAAAA..TOATE DEMENTELE IN POLITICA....SIFILIS SI BOLI TROPICALE ADUNATE DE LA ARABOII SI TURCII DE PE TIR...TRAILES BAHTALO...STUPID PEOPLE
DAN
08 Sep 2016

Proasta s(t)atului! Ce va asteptati de la o sub-mediocra! Fa! Toti copiii au jucat si vor juca sotron! E un sport pentru cei mici! Tu ai jucat numai Pacalici cind erai mica? Tu nu stii - FA! - ca ploaia sterge creta? NICI creta nu ai folosit cind erai mica?
UN BUCURESTEAN
09 Sep 2016

Problema este ca parcurile sunt prost gestionate si impartite ca spatiu de recreere si agrement. Ar trebui un loc dedicat copiilor pentru sotron sau graffitti, leagane, tobogane, etc. Altul pentru a plimba cainii si a face miscare, cu banci pentru stapanii lor si cu minime mijloace de antrenament pentru catei. In rest sa nu plimbe cainii in tot parcul si pe iarba ca sa lase excremente lichide si solide. Apoi sa existe locuri mai linistite unde sa potii citi o carte, scrie pe laptop, citi un ziar. Locuri pentru biciclete si tot felul de masinute electrice pentru copii care fac zgomot, skate-boarduri. Si nu in ultimul rand sa se aplice amenzi pentru aruncatul resturilor de tigari fumate si gunoaie, plimbatul cainilor fara lesa, ar strange bani tot pentru aceste parcuri. Pana atunci vorbim degeaba in limbaj suburban. Gradul de educatie si civilizatie al multora dintre noi este jalnic.
ANA
09 Sep 2016

NU MAI MINTITI! NU A INTERZIS NIMENI NIMIC! DIVERSIONISTILOR!
EDUCATIE DE MAHALA
09 Sep 2016

individa asta isi face reclama cu mazgalitul asfaltului. nu cucoana, n-z interzis nimeni prostia asta. sa-ti inveti odrasla sa mazgaleasca maine si zidurile blocului, wc-ul etc - daca crezi ca asta e civilizatie si asa v-a invatat la instruirea pdl
GICA.
10 Sep 2016

IATĂ OFENSIVA ..PDL-ului, sub umbrela saracului PNL, pnl ce se ,,scufundă" pe zi ce trece ..de mofturile basiste!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray