2020-07-02 19:13

Gheorghe Dincă ar fi mărturisit faptele odioase. Criminalul a cedat în faţa anchetatorilor

 |  15:00
Gheorghe Dincă ar fi mărturisit faptele odioase. Criminalul a cedat în faţa anchetatorilor

Scene șocante în curtea criminalului din Caracal. Gheorghe Dincă ar fi plâns in în timpul perchezițiilor. Acesta ar regreta ceea ce a făcut și plânge din cauza situației în care a ajuns. Criminalul le-ar fi spus oamenilor legii că îşi iubeşte copiii, că regretă ce a făcut şi că a minţit la început și vrea să plătească pentru faptele sale.

Gheorghe Dincă ar fi mărturisit că le-a ucis pe cele două fete, a recunoscut al patrulea viol şi că ducea femei în Italia. Agresorul primea 500 de euro pentru fiecare femeie.

Apar informații noi privind monstrul din Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că a violat o a patra femeie, anunță România TV. Totul după ce acesta le-a spus anchetatorilor că le-a violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. În urmă cu doua zile, o femeie de 49 de ani a de pus reclamație la poliție, susținând că a fost bătută și violată de Dincă, care o dusese acasă la el pentru a face curățenie.

Apar noi informații în cazul care a îngrozit întreaga țară. Gheorghe Dincă a mărturisit ce s-a întâmplat şi înainte să o ucidă pe Alexandra.

Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al monstrului din Caracal a spus ce a declarat clientul său despre Alexandra. Potrivit acestuia, fata i-ar fi cerut să meargă la farmacie pentru că acuza dureri.

Mai mult, aceasta i-a scris pe un bilețel ce să-i aducă. "În dimineața zilei de joi, 25 iulie, aceasta i-a dat un bilețel. A plecat la farmacie la solicitarea Alexandrei. Acuza niște dureri și i-a scris pe o hârtiuță ce să-i aducă”, a declarat avocatul din oficiu la România TV

Totuși, criminalul nu a venit cu medicamentele. Acesta nu a mers la farmacie, lucru confirmat și de farmacista la care mergea Dincă de obicei, dar și de raport.

Farmacista a negat că agresorul ar fi venit să cumpere cremă în ziua în care a ucis-o pe fată. Acesta a declarat că îl cunoaște pe agresor pentru că a cumpărat mereu de la ea medicamente pentru răceală. Femeia susține că i s-a părut a fi un om normal.

Farmacia la care mergea Gheorghe Dincă se află la circa 10 minute de mers pe jos de locuința sa, de pe Calea Craiovei, lângă piața din Caracal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz