2020-04-08 15:08

Gigi Becali, încă un gest UMANITAR în plină epidemie de CORONAVIRUS: duce mâncare bătrânilor

 |  17:14
Gigi Becali, încă un gest UMANITAR în plină epidemie de CORONAVIRUS: duce mâncare bătrânilor

După ce a făcut o donație colosală pentru Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, omul de afaceri Gigi Becali continuă să se implice activ în criza coronavirusului. Paralel cu aprovizionarea spitalelor din tara cu materiale necesare in lupta cu COVID-19, Becali duce si mancare batranilor.

Nu se poate aşa ceva în spitale! Nici măşti nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc nişte măşti la Craiova şi la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani şi duc mâncare la oamenii bătrâni', a declarat Gigi Becali, potrivit Mediafax.

Omul de afaceri este de părere că a venit momentul ca oamenii de afaceri din România să acționeze și să ajute statul român să depășească criza provocată de coronavirus.

„Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat şi să băgăm bani mulţi ca să fim cot la cot cu ei. Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc şi banul şi dacă injectăm şi noi măcar 20-30 de miliarde putem să plecăm de pe loc şi să îi prindem din urmă.

Ne împrumutăm şi plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc. La ora asta ce fac ei că nu dau nici măcar măşti la spitale şi plâng doctorii să le dau eu măşti. Împart şi eu câte 1000-2000 de măşti la câte un spital, ce facem, păi dormim? Daţi-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri şi să luăm noi măsurile astea de economie. Dacă nu ştiţi, nu e ruşine! Vin eu cu nişte oameni pe care îi aleg eu şi rezolvăm noi', a mai spus Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine