2020-08-13 06:36

Gigi Becali: La ANP este un viespar. Trebuie dat afară tot ANP-ul, nu doar Bejan

 |  10:59
Gigi Becali: La ANP este un viespar. Trebuie dat afară tot ANP-ul, nu doar Bejan

Gigi Becali a declarat joi, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că la Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) este un „viespar” pe care şeful instituţiei, Cătălin Bejan nu îl poate schimba. Becali a ţinut să precizeze că „trebuie dat afară tot ANP-ul, nu Bejan”.

”Problema nu este Bejan, el când a venit acolo, a făcut lucruri bune. El are acolo un viespar pe care nu îl poate schimba.  Era sistem de ghilotină, de tortură. Trebuie dat afară tot ANP-ul, nu Bejan. El trebuia să curețe tot sistemul de tortură. Asta trebuia să facă Bejan și nu a făcut și acum uite că îi cere lui demisia”, a afirmat Gigi Becali.

Referitor la faptul că fostul ministru al Justiției a claificat drept excepțională activitatea șefului ANP, în timp ce actualul ministru îi cere demisia, Gigi Becali a spus: „Ministrul Cazanciuc este foarte bun prieten cu Bejan. Se duceau avocații mei la Bejan, la ANP(...) și spunea că domnul Becali trebuie să înțeleagă că el o să scape de pușcărie și eu o să plec în alte funcții, aici sunt niște oameni care lucrează de 30-40 de ani și pușcăriile sunt viața lor”.

”Doamna Prună să îl cheme pe domnul Duțu de la Jilava și va rezolva toate problemele. Acel domn Duțu are toată cheia pușcăriilor și ANP-ului. El pe mine m-a sancționat. (...) Am făcut plângeri, dar problema e că ei spuneau că se luptă cu noi, că suntem în cușcă și vrem învoire. Și îmi mai dădeau câte cinci zile și mai renunțam la câte o plângere. Era ca un fel de șantaj totuși”, a explicat Gigi Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-04

In legatura cu acest articol...

Ministrul Justiţiei: I-am cerut demisia directorului ANP. El a refuzat
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz