2019-08-18 14:26

„Gospodarul” VANGHELIE a distrus Primăria Sectorului 5 la propriu

 |  13:29
„Gospodarul” VANGHELIE a distrus Primăria Sectorului 5 la propriu

Șapte milioane de euro sunt necesare pentru refacerea clădirii în care a funcționat Primăria Sectorului 5 pe vremea când edil a fost Marian Vanghelie.

Deși imobilul, situat pe bulevardul Regina Elisabeta la numărul 29-31, este monument protejat, fostul primar Marian Vanghelie a zugrăvit, a construit și a făcut lucrări de amenajare și compartimentare a clădirii după bunul plac. Rezultatul este că Municipalitatea, cea care este proprietara imobilului administrat de fostul edil, trebuie să aloce aproxmativ șapte milioane de euro pentru refacerea clădirii protejate. Banii au fost dați prin licitație publică, iar de lucrări ar urma să se ocupe asocierea Aedificia Carpați și Carpați Proiect SRL.

Firme cu sediu ILEGAL în Primărie

Mai mult, potrivit unui document redactat de specialiștii Primăriei Capitalei, în sediul Primăriei Sectorului 5 sunt spații ocupate și administrate ilegal de societăți comerciale, iar trei corpuri au fost construite ilegal în curtea din spate a imobilului, deteriorând valoarea arhitecturală a clădirii monument. Mai mult, spații din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost vândute la propriu către firme.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-21Parerea ta...

REGHE
21 Iun 2017

Ce pretentii poti avea de la un ...bisnitar....asta ca sa nu jignesc tiganii .... Să se ia de mana cu piedone ....el grataragiu...asta cică....cismar 2 analfabeti...cu scoli facute in pauza dintre 2 smenuri....SICTIR
MDA...
23 Iun 2017

și a rămas ÎN VIAȚĂ, FĂRĂ O ZI DE PUȘCĂRIE, PLUS 90 DE MILIOANE DE EURO LA PURTĂTOR! PSD-ist ÎMPUȚIT, JAVRĂ ORDINARĂ! CA AI, TOȚI CEILALȚI!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray